Elektriker Bromma

Elektriker Bromma

Välkommen till Elkontakten Sverige AB.

Vi arbetar med de flesta förekommande elarbeten som finns i bostäder, kontor, butiker, lager och mindre tillverkningsindustrier mm.
Våra elektriker utgår från Huddinge men vi arbetar över hela Stockholms län. Vi tar oss an mindre servicearbeten till större projekt.

Vi arbetar med tydliga offerter och fasta priser i så stor utsträckning vi kan.

Kontakta oss via formuläret nedan

  • 1. Beskriv vad du vill ha hjälp med.
  • 2. Fota och bifoga bilder, beskrivningar och skisser på vad ni vill ha åtgärdat.
  • 3. Vi återkommer med en prisuppgift inom 48 timmar.

Vid större arbeten eller där det inte är möjligt att lämna en prisuppgift baserat på de uppgifter som finns tillgängliga kontaktar vi dig för ett kostnadsfritt platsbesök.

Karta till din elektriker i Bromma

Kontakta oss för en gratis offert!

Vill du veta mer om våra tjänster eller få en offert gällande ditt projekt är du varmt välkommen att höra av dig till oss här genom formuläret.Självklart går det också bra att ringa eller maila direkt!

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Klicka eller dra en fil till det här området för att ladda upp den.

Vi är en professionell firma med ett gäng kunniga elektriker som är baserade i Bromma. Vi har många års erfarenhet inom branschen och alla våra elektriker är kvalificerade med den rätta certifikationen. Vi arbetar med allt från nybyggen till att utföra elinstallation i ditt hem i Bromma.

Din lokala elektriker i Bromma

Vi är elektriker med passion för vår Bromma – vår kommun. Vi gör vårt bästa för att alltid finnas tillgängliga för våra kunder – dag som natt. Vi kan komma ut vid akuta problem, och även ta oss an större uppdrag för dig. För oss spelar det ingen roll hur stort projektet är för våra elektriker – utan vi finns här för dig oavsett dina behov.

Vårt fokus ligger på kvaliteten på vårt elarbete, och vi arbetar därför hårt för att erbjuda det absolut bästa för våra kunder i Bromma. Det är därför vi borde vara ditt första val av elektriker i Bromma.

Säkerhet vid elinstallation i Bromma

För oss finns det inget som är viktigare än att du är nöjd med våra tjänster. Vi håller därför en öppen kommunikation under hela processen, och finns alltid tillgängliga för att svara på dina frågor. Vi sätter också alltid säkerheten för både våra elektriker och kunder först. Att arbeta med elinstallation är farligt – därför gör vi i Bromma det med högsta säkerheten och vi tar aldrig några risker.

Att sätta våra kunder först är något som kommer naturligt för våra elektriker som utför elinstallation i Bromma. Vi har även verksamhet på Dalarö som elektriker. Vi tror på att alltid erbjuda personlig service för våra kunder, och att alltid erbjuda ett leende när vi möter våra kunder. Att bygga bra relationer är viktigt för oss och vi hoppas alltid på ett framtida samarbete mellan oss och dig.

Kontakta oss för elarbete i Bromma

Vi har arbetat som elektriker i Bromma under många år, vilket betyder att våra elektriker har en bred kompetens när det kommer till el. Vi utför inte enbart elarbete åt privatpersoner, utan även företag och fastighetsägare är våra uppdragsgivare i Bromma. Vi kan hjälpa till med en rad olika tjänster som installationer, reparationer, ombyggnad och dragning av nya el-ledningar. Tveka inte att fråga oss om våra tjänster när du kontaktar oss som dina elektriker i Bromma.

När du först kontaktar oss för hjälp kommer vi att gå igenom ditt behov av våra tjänster. Vi kan behöva göra en inspektion i din byggnad för att kunna ge dig en kostnadsfri offert. Om du är nöjd med vårt offert kommer vi att påbörja vårt elarbete i Bromma. För privatpersoner gäller även ROT-avdraget när du anställer oss som dina elektriker.

Ring eller maila oss för att få mer information kring våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig som dina lokala elektriker i Bromma.