Elektriker Nacka

Elektriker Nacka

Välkommen till Elkontakten Sverige AB.

Vi arbetar med de flesta förekommande elarbeten som finns i bostäder, kontor, butiker, lager och mindre tillverkningsindustrier mm.
Våra elektriker utgår från Huddinge men vi arbetar över hela Stockholms län. Vi tar oss an mindre servicearbeten till större projekt.

Vi arbetar med tydliga offerter och fasta priser i så stor utsträckning vi kan.

Kontakta oss via formuläret nedan

  • 1. Beskriv vad du vill ha hjälp med.
  • 2. Fota och bifoga bilder, beskrivningar och skisser på vad ni vill ha åtgärdat.
  • 3. Vi återkommer med en prisuppgift inom 48 timmar.

Vid större arbeten eller där det inte är möjligt att lämna en prisuppgift baserat på de uppgifter som finns tillgängliga kontaktar vi dig för ett kostnadsfritt platsbesök.

Kontakta oss för en gratis offert!

Vill du veta mer om våra tjänster eller få en offert gällande ditt projekt är du varmt välkommen att höra av dig till oss här genom formuläret.Självklart går det också bra att ringa eller maila direkt!

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Klicka eller dra en fil till det här området för att ladda upp den.

Karta till din elektriker i Nacka

Det finns förändringar och förbättringar i din fastighet som du kan ordna själv. Sedan så finns det el. Elektricitet är inte något man bör ägna sig åt på egen hand utan när det gäller förändringar, fel och elinstallation är det proffshjälp av elektriker i Nacka som gäller.

Anlita elektriker för elinstallation i Nacka

Varför är det så? Det finns två stora anledningar till att ett elarbete i Nacka ska överlämnas till firmor med rätt utbildning. Den ena gäller din försäkring. Skulle en olycka inträffa och du själv har fixat elen kommer du inte att få ersättning för de skador som uppkommit. Ett elarbete ska ha godkänts av elektriker i Nacka med auktorisation.

Den andra anledningen är betydligt viktigare. En amatörmässig elinstallation i Nacka kan vara farlig. Den kan orsaka brand eller att någon person eller ett husdjur kommer i kontakt med strömförande delar. Du vill inte att det ska hända – och det gör det inte när du anlitar oss!

Vad kan en elektriker i Nacka hjälpa till med?

En elektriker i Nacka kan ordna det mesta men du vill antagligen veta vilka våra vanligaste uppdrag är?

I vardagen handlar det naturligtvis ofta om mindre reparationer och underhåll. Många ringer en elektriker i Nacka då strömavbrott skadat funktionen på olika maskiner i hemmet eller på kontoret. Ibland kan en elinstallation helt enkelt blivit för gammal, sliten och omodern och då är det dags att kalla på oss i Nacka. Vi renoverar och drar ny el, för säkerhet och för funktion.

Med moderna tider kommer nya tillämpningar. Idag kan elektriker i Nacka också installera laddstation för din bil. Vi kan givetvis också ta ett helhetsgrepp och hjälpa dig med ditt uppkopplade och smarta hem.

Eller varför inte en takvärmekabel för ett säkrare tak?

Kombinationen av moderna tillämpningar och hjälp med mer traditionella områden som belysning, elinstallation och elrenovering gör oss till en komplett leverantör i Nacka av eltjänster.

Elfirma med rätt kompetens inom elarbete

Letar du efter en elektriker i Nacka kan du sluta leta nu. Vi har allt vad du kan tänkas behöva och vi är glada om vi kan hjälpa dig med alla dina elektriska bekymmer. Vi kan detta med elektricitet och våra anställda elektriker i Nacka är något utöver det vanliga – och något bättre. Vi arbetar även i innerstan där våra elektriker utgår från Norrmalm. Vi ser alltid till att våra anställda har rätt kompetens för tjänsten – men vi stoppar inte där. När du anlitar oss får du en elektriker i Nacka som inte bara är yrkesskicklig, snabb och kunnig.

Du får också en person som är väl medveten om att service ska utföras med gott humör och ett leende. Vi vet hur viktigt det är för dig med service då någon kommer att arbeta i ditt hem.

Kontakta oss när du behöver en elektriker i Nacka och du får ett snabbt svar utan kostnad!