Elektriker Stockholms Skärgård

Elektriker Stockholms Skärgård

Välkommen till Elkontakten Sverige AB.

Vi arbetar med de flesta förekommande elarbeten som finns i bostäder, kontor, butiker, lager och mindre tillverkningsindustrier mm.
Våra elektriker utgår från Huddinge men vi arbetar över hela Stockholms län. Vi tar oss an mindre servicearbeten till större projekt.

Vi arbetar med tydliga offerter och fasta priser i så stor utsträckning vi kan.

Kontakta oss via formuläret nedan

  • 1. Beskriv vad du vill ha hjälp med.
  • 2. Fota och bifoga bilder, beskrivningar och skisser på vad ni vill ha åtgärdat.
  • 3. Vi återkommer med en prisuppgift inom 48 timmar.

Vid större arbeten eller där det inte är möjligt att lämna en prisuppgift baserat på de uppgifter som finns tillgängliga kontaktar vi dig för ett kostnadsfritt platsbesök.

Kontakta oss för en gratis offert!

Vill du veta mer om våra tjänster eller få en offert gällande ditt projekt är du varmt välkommen att höra av dig till oss här genom formuläret.Självklart går det också bra att ringa eller maila direkt!

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Klicka eller dra en fil till det här området för att ladda upp den.

Hitta en elektriker i Stockholms skärgård

Det kan tyckas vara allt annat än enkelt att hitta en elektriker i Stockholms skärgård. Vi talar trots allt om en skärgård som består av runt 240 000 öar och 10 000 bofasta invånare. Allvarligt talat, vi vet bättre. Hos oss finns en kvalificerad skara elektriker som kan hjälpa till med varjehanda. Dina problem med el är något våra elektriker i Stockholms skärgård gärna tar sig an och löser. Idag är vi vana vid att många funktioner använder el och vi kan inte klara oss utan elektricitet. Vi har ganska många hushållsapparater som använder elnätet. Vårt wifi och våra telefoner behöver el varje dag. Oftast har vi också en god tillgång till elektricitet, men hur ser det ut med kapaciteten? 

 

I en äldre fastighet är elen oftast anpassad för betydligt lägre elanvändning. Sedan din el blev installerad för kanske femtio år sedan har utvecklingen rusat och idag har vi helt andra behov och krav. Även lagstiftningen har ändrats. Lagstiftning är viktigt för att skydda egendom och liv och vi är alla angelägna om att vår el ska vara anpassad, uppdaterad och inte farlig. Där kommer våra elektriker i Stockholms skärgård att vara användbara för dig. De kan ge rådgivning samt handfast service och ominstallation.

Nyttan av en elektriker i Stockholms vackra skärgård

Inom vilka områden kan en elektriker vara användbar för dig i Stockholms skärgård? Tja, alla har vi behov av säkra elinstallationer. Sedan ser behoven olika ut från person till person. Det du ser som livsnödvändigt kan vara ointressant för din granne, eller vice versa. Elbilar är en intressant och ny utveckling som växer starkt. En elbil kräver en laddstation och där hjälper din elektriker i Stockholms skärgård till med den nödvändigheten.

 

Många behöver hjälp med renovering, service och underhåll av sin el. Det beror ofta på att elsystemet är äldre men det kan också handla om att man exempelvis gjort en tillbyggnad på sin fastighet. Då behövs ny eldragning och det är också att rekommendera att man ser över om det behövs en ny och modernare elcentral. En större yta kräver nämligen också större elkapacitet. Belysning, både inne och ute, är en klassiker som aldrig blir omodern.

Erfarenhet, behörighet och rätt kompetens

En fastighet belägen i närheten av vatten kan vara utsatt för överslag och åska. Det är viktigt att se över skydd därvidlag. Våra elektriker kan förhållandena i Stockholms skärgård och vet vad du behöver. Jordfelsbrytare är en annan säkerhetsdetalj som endast en elektriker har kompetens att installera i Stockholms skärgård. Det är alltid rätt att ta kontakt med oss när du behöver en elektriker i Stockholms skärgård. Vi har kompetensen, behörigheten och viljan. Vi har kapaciteten att hjälpa dig med allt som handlar om elektricitet.