Elektriker Solna

Elektriker Solna

Välkommen till Elkontakten Sverige AB.

Vi arbetar med de flesta förekommande elarbeten som finns i bostäder, kontor, butiker, lager och mindre tillverkningsindustrier mm.
Våra elektriker utgår från Huddinge men vi arbetar över hela Stockholms län. Vi tar oss an mindre servicearbeten till större projekt.

Vi arbetar med tydliga offerter och fasta priser i så stor utsträckning vi kan.

Kontakta oss via formuläret nedan

  • 1. Beskriv vad du vill ha hjälp med.
  • 2. Fota och bifoga bilder, beskrivningar och skisser på vad ni vill ha åtgärdat.
  • 3. Vi återkommer med en prisuppgift inom 48 timmar.

Vid större arbeten eller där det inte är möjligt att lämna en prisuppgift baserat på de uppgifter som finns tillgängliga kontaktar vi dig för ett kostnadsfritt platsbesök.

Kontakta oss för en gratis offert!

Vill du veta mer om våra tjänster eller få en offert gällande ditt projekt är du varmt välkommen att höra av dig till oss här genom formuläret.Självklart går det också bra att ringa eller maila direkt!

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Klicka eller dra en fil till det här området för att ladda upp den.

Elektriker Solna

Har du elproblem på ditt företag eller behöver du göra om elinstallationen i din nyinköpta villa? Vilket elproblem du än har i Solna så kan våra elektriker hjälpa dig. Våra elektriker har en gedigen kunskap och erfarenhet för både problemlösning och installationer.

Tillförlitlig elektriker i Solna

Att pilla med elen själv är inget som vi rekommenderar, risken att något händer med dig eller med elen är ganska stor om man inte har hundraprocentig koll. Det som kan inträffa om det blir felkopplingar är att det kan leda till olyckshändelser med tragisk utgång som bränder eller dödsfall, därför är det viktigt att anlita en kunnig yrkesman istället. Utöver det är det också bra att ha i åtanke att det inte är säkert att hemförsäkringen gäller om inte en certifierad elektriker gör jobbet. Våra hjälpsamma och kunniga elektriker i Solna kommer gärna ut och fixar det du behöver. I närliggande Spånga utför våra elektriker även arbeten.

Elektriker med mångårig kunskap i Solna

När man står inför funderingar och/eller problem med elen så är det bästa att anlita experthjälp för elarbete. I Solna finns det välrenommerade elektriker som gärna kommer ut och hjälper till med det som behövs. Våra elektriker är välutbildade inom området och har personliga certifikat för sin elkunnighet. Vi fortbildar våra anställda kontinuerligt genom utbildningar och kurser, så deras kunskap alltid är ajour med gällande regelverk. Vill man kolla upp våra elektriker och deras certifikat går man in på Elsäkerhetsverkets hemsida. De flesta vet att man får göra enklare elarbeten hemma om man har tillräckliga kunskaper. I Solna har det förekommit att våra elektriker fått åka ut och rätta till arbeten som blivit felgjorda efter att så kallade hemmafixare har gjort felkopplingar. I stället för att lägga ut onödiga pengar på att utföra egen elinstallation – anlita en elektriker i Solna direkt och spara pengar på att det blir gjort på rätt sätt med en gång istället.

Säkrast elinstallation i Solna

Våra elektriker i Solna hjälper gärna till med all elinstallation som till exempel elektriska hushållsapparater, solcellspaneler som skall monteras eller golvvärme. Du planerar ditt elprojekt och våra elektriker genomför det. Vi kommer gärna ut och installerar den elektronik du har behov av. Vårt arbetsområde består av en bredd i allt från privatpersoner till företag, inget jobb är för litet eller för stort för oss. Självklart kan vi hjälpa till när du vill utnyttja ROT-avdraget för det arbete som våra elektriker gör. Om våra elektriker inte utfört det planerade elarbete i Solna till belåtenhet, kommer vi gärna tillbaka och rättar till det så att det är utfört som planerat enligt offerten. Vi ger dig givetvis en kostnadsfri offert på all elinstallation och elarbete som våra elektriker utför i Solna med omnejd. Har du några frågor så ring oss, vi är bara ett samtal bort!