Elektriker Sundbyberg

Elektriker Sundbyberg

Välkommen till Elkontakten Sverige AB.

Vi arbetar med de flesta förekommande elarbeten som finns i bostäder, kontor, butiker, lager och mindre tillverkningsindustrier mm.
Våra elektriker utgår från Huddinge men vi arbetar över hela Stockholms län. Vi tar oss an mindre servicearbeten till större projekt.

Vi arbetar med tydliga offerter och fasta priser i så stor utsträckning vi kan.

Kontakta oss via formuläret nedan

  • 1. Beskriv vad du vill ha hjälp med.
  • 2. Fota och bifoga bilder, beskrivningar och skisser på vad ni vill ha åtgärdat.
  • 3. Vi återkommer med en prisuppgift inom 48 timmar.

Vid större arbeten eller där det inte är möjligt att lämna en prisuppgift baserat på de uppgifter som finns tillgängliga kontaktar vi dig för ett kostnadsfritt platsbesök.

Kontakta oss för en gratis offert!

Vill du veta mer om våra tjänster eller få en offert gällande ditt projekt är du varmt välkommen att höra av dig till oss här genom formuläret.Självklart går det också bra att ringa eller maila direkt!

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Klicka eller dra en fil till det här området för att ladda upp den.

Det är mycket man behöver tänka på när man är ute efter en elektriker i Sundbyberg. Är man själv inte speciellt insatt eller intresserad är det ibland svårt att veta vad man ska ha för kriterier när man letar. När behöver man hjälp av en elektriker i Sundbyberg och vad kan en sådan göra? Vi har tänkt att göra det lätt för alla våra potentiella kunder och därför säger vi såhär: Vi kan göra allt! Vad vill du ha hjälp med?

Erfaren elektriker i Sundbyberg

Allvarligt talat är det oerhört viktigt att träffa rätt när man är på jakt efter elektriker i Sundbyberg, och för den delen elektriker rent generellt. Elsystem brukar inte vara så förlåtande om någon gör amatörmässiga fel och det är inte värt att chansa. Din säkerhet och även dina eventuella försäkringspengar vid skada är beroende av att ditt elarbete ska utförs korrekt och av auktoriserade elektriker i Sundbyberg. I Täby kan våra elektriker även hjälpa er med att utföra era projekt.

Elektriker utför elinstallation i Sundbyberg

I dagens Sundbyberg behövs elektriker mer än någonsin. Alla gamla tillämpningar av elektricitet finns fortfarande kvar men många nya har tillkommit. Har du tänkt på hur mycket el du använder dagligen? Troligen inte, för det brukar oftast inte slå en förrän den slutar fungera. Snabba reparationer och service av elinstallation i Sundbyberg är en del av vardagen för oss elektriker. Numera blir det också allt vanligare att man skaffar en elbil, och då behövs det en laddningsstation vid din fastighet. Likaså växer intresset för smarta hem. Styrning via app för en rad olika funktioner i hemmet i Sundbyberg gör livet intressantare och vi får dagligen förfrågningar även om denna typ av elinstallation.

Bor eller arbetar du i en äldre fastighet? Ofta är standarden på andras elarbete i Sundbyberg inte riktigt av den standard vi önskar oss idag. En översyn av elen i hemmet kan spara många sköna slantar i förbrukning och naturligtvis även göra din tillvaro säkrare. Eller har du en trottoar direkt utanför din fastighet? Då kan en elektriker i Sundbyberg hjälpa dig med en takvärmekabel. På så vis eliminerar du enkelt risken för snöras vintertid.

Välj rätt elfirma för elarbete

Livet är fullt av vägskäl och vill du inte stanna behöver du gå framåt. Att välja rätt elfirma är ett mycket enkelt val, för här är vi ju! När du väljer att anlita elektriker i Sundbyberg för elinstallation behöver du nämligen satsa på erfarenhet och kompetens, och vi har gott om bådadera. Du börjar med att kontakta oss och berätta vad du behöver hjälp med. Inom 48 timmar har du en klar offert från oss, och givetvis är offerten kostnadsfri för dig. När du accepterat offerten får du snabb och professionell hjälp från trevlig personal. Och vi är inte nöjda förrän du är nöjd.

Välkommen att höra av dig!