Elektriker Dalarö

Elektriker Dalarö

Välkommen till Elkontakten Sverige AB!

Att hantera el är inget som du borde göra själv – eller som du ens får göra själv enligt lag. Detta är något du måste lämna åt en elektriker. Det kan helt enkelt vara livsfarligt både för dig själv, men även för din byggnad. Du måste därför anställa en professionell elektriker – och om du bor på Dalarö kan vi hjälpa dig.

Vi arbetar med tydliga offerter och fasta priser i så stor utsträckning vi kan.

Kontakta oss via formuläret nedan

  • 1. Beskriv vad du vill ha hjälp med.
  • 2. Fota och bifoga bilder, beskrivningar och skisser på vad ni vill ha åtgärdat.
  • 3. Vi återkommer med en prisuppgift inom 48 timmar.

Vid större arbeten eller där det inte är möjligt att lämna en prisuppgift baserat på de uppgifter som finns tillgängliga kontaktar vi dig för ett kostnadsfritt platsbesök.

Karta till din elektriker på Dalarö

Kontakta oss för en gratis offert!

Vill du veta mer om våra tjänster eller få en offert gällande ditt projekt är du varmt välkommen att höra av dig till oss här genom formuläret.Självklart går det också bra att ringa eller maila direkt!

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Klicka eller dra en fil till det här området för att ladda upp den.

Att hantera el är inget som du borde göra själv – eller som du ens får göra själv enligt lag. Detta är något du måste lämna åt en elektriker. Det kan helt enkelt vara livsfarligt både för dig själv, men även för din byggnad. Du måste därför anställa en professionell elektriker – och om du bor på Dalarö kan vi hjälpa dig.

Flexibel elektriker på Dalarö

Våra elektriker på Dalarö har alla den rätta utbildningen och certifikat för att arbeta i ditt hem. Vi erbjuder också självklart en kund-garanti för våra tjänster så om något inte känns rätt för dig då kommer vi ut och kollar på det. Vi utför alltid en kvalitets check innan vi lämnar arbetet. Vi tar aldrig några risker – det är därför du borde anställa oss som din elektriker på Dalarö.

När du anställer oss som dina elektriker på Dalarö kan du lita på ett perfekt resultat varje gång. Du kan känna dig säker på att vi alltid utför ett säkert elarbete på Dalarö. Utöver arbeten på Dalarö tar vi oss an elarbeten och projekt som elektriker i Stockholms skärgård. Såsom Utö, Ornö, Muskö Nändö.
Vi sätter säkerheten för våra kunder och elektriker först, och tar aldrig några risker när det kommer till säkerheten.

ROT-avdraget gäller på elinstallation Dalarö

För oss är det viktigt att alltid erbjuda prisvärda tjänster för våra kunder. Vi arbetar därför alltid för att hitta de bästa lösningarna för det bästa priset. När du kontaktar oss som din elektriker på Dalarö för elinstallation erbjuder vi alltid en kostnadsfri offert för våra tjänster. Det finns självklart inget krav på att anställa oss, utan du bestämmer själv om du är nöjd med vår offert.
För privatpersoner som är ute efter elektriker på Dalarö gäller även ROT-avdraget för våra tjänster. Du får då ett 30 % skatteavdrag på våra tjänster. Vi kommer att inkludera detta i vårt offert och du behöver själv inte göra något för att ansöka om detta.

Att anställa oss som dina elektriker för elinstallation på Dalarö är enkelt och vi erbjuder alltid prisvärda tjänster.

Elektriker på Dalarö med fokus på elarbete

Hög kvalitet är viktigt och det är varför vi aldrig påskyndar ett jobb. Att kvaliteten är hög på utfört elarbete på Dalarö är viktigt för både oss och våra kunder. Genom åren har vi lärt oss mycket, och våra elektriker på Dalarö har ett brett kompetensområde gällande elarbete. Vi arbetar för både privatpersoner, företag och fastighetsägare och kan erbjuda en rad olika tjänster:

  • Elinstallationer
  • Felsökning
  • Åskskydd och Överspänningsskydd
  • Belysning

Detta är bara några av de tjänster inom elinstallation som vi kan erbjuda våra kunder på Dalarö, och vi anpassar alltid våra tjänster efter dina unika behov. Vårt mål är att bygga goda relationer med våra kunder och våra tidigare referenser från våra kunder visar att vi har lyckats med detta.

Ring eller maila oss för att veta mer om våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig.