Elektriker Danderyd

Elektriker Danderyd

Välkommen till Elkontakten Sverige AB.

Vi arbetar med de flesta förekommande elarbeten som finns i bostäder, kontor, butiker, lager och mindre tillverkningsindustrier mm.
Våra elektriker utgår från Huddinge men vi arbetar över hela Stockholms län. Vi tar oss an mindre servicearbeten till större projekt.

Vi arbetar med tydliga offerter och fasta priser i så stor utsträckning vi kan.

Kontakta oss via formuläret nedan

  • 1. Beskriv vad du vill ha hjälp med.
  • 2. Fota och bifoga bilder, beskrivningar och skisser på vad ni vill ha åtgärdat.
  • 3. Vi återkommer med en prisuppgift inom 48 timmar.
Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Klicka eller dra en fil till det här området för att ladda upp den.

Vid större arbeten eller där det inte är möjligt att lämna en prisuppgift baserat på de uppgifter som finns tillgängliga kontaktar vi dig för ett kostnadsfritt platsbesök.

Alla vet att man inte får mixtra med elektriciteten där hemma, för det är både livsfarligt och förbjudet. Ska hemförsäkringen gälla för ditt hus i Danderyd, anlitar du förstås en behörig elektriker när du ska ha elinstallation utförd eller ledningarna omdragna. Då kan du sova gott på nätterna och veta att elen är i gott skick och att den inte utgör någon brandfara. Det finns behöriga elektriker även i Danderyd, så du behöver inte leta länge.

Elektriker i Danderyd gör hela jobbet

Kanske vill du ha en ny tvättmaskin installerad eller så funderar du på att göra om hela badrummet. Vi vill gärna vara din elektriker när huset i Danderyd ska renoveras eller när du bygger till eller bygger nytt. Bara kontakta oss, så gör vi alla installationer åt dig, stora som små.

Elinstallation görs av elektriker i Danderyd

Vad man tycker är lyx varierar ju från person till person. Solceller, tycker någon, bastu säger en annan. Nya och moderna varianter av gamla utslitna vitvaror eller lampor kan också upplevas som höjden av lyx. Att byta ut en opraktisk maskin mot ny teknologi kan kännas som ett riktigt lyft. Önskar du dig en ny spis eller diskmaskin, en snygg spotlight eller en ismaskin? Vad drömmer du om? Att dra ledningar för ström till ett nytt ställe i huset, att ny elinstallation med golvvärme eller att få ny och snygg belysning både in- och utvändigt i huset i Danderyd kräver insats av elektriker. Söder om stan utför våra elektriker i Enskede mestadels av våra arbeten. Men tänk så fint det blir när det är färdigt.

Ofta ångrar man att man väntade så länge. Man tillbringar mycket tid hemma, så man kan gott unna sig något nytt ibland och ringa till en elektriker i Danderyd som fixar allt elarbete åt en. Skriv en önskelista och kontakta oss, så får du en bra offert och kan komma vidare med dina planer.

Grundlig kontroll av elarbete i Danderyd

Har du köpt eller ärvt ett äldre hus i Danderyd, kan en elektriker behöva titta på elsystemet. Det är bäst att kolla allt, från ledningar och vägguttag till proppskåp och elcentral, och se om något behöver bytas. Speciellt om du vill utföra ett elarbete eller en elinstallation, men även för att eliminera brandrisken i huset i Danderyd. Elektrikern i Danderyd kollar helt enkelt så att elsystemet har kapacitet för sitt elarbete och att det inte finns något dammigt ställe där det är risk för att det börjar brinna.