Elektriker Enskede

Elektriker Enskede

Välkommen till Elkontakten Sverige AB.

Vi arbetar med de flesta förekommande elarbeten som finns i bostäder, kontor, butiker, lager och mindre tillverkningsindustrier mm.
Våra elektriker utgår från Huddinge men vi arbetar över hela Stockholms län. Vi tar oss an mindre servicearbeten till större projekt.

Vi arbetar med tydliga offerter och fasta priser i så stor utsträckning vi kan.

Kontakta oss via formuläret nedan

  • 1. Beskriv vad du vill ha hjälp med.
  • 2. Fota och bifoga bilder, beskrivningar och skisser på vad ni vill ha åtgärdat.
  • 3. Vi återkommer med en prisuppgift inom 48 timmar.

Vid större arbeten eller där det inte är möjligt att lämna en prisuppgift baserat på de uppgifter som finns tillgängliga kontaktar vi dig för ett kostnadsfritt platsbesök.

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Klicka eller dra en fil till det här området för att ladda upp den.

Karta till din elektriker i Enskede

Kontakta oss för en gratis offert!

Vill du veta mer om våra tjänster eller få en offert gällande ditt projekt är du varmt välkommen att höra av dig till oss här genom formuläret.Självklart går det också bra att ringa eller maila direkt!

[contact-form-7 id=”1245″]

Vårt företag består av erfarna, snabba och serviceinriktade elektriker i Enskede. Vilken utbildning har vårt team och vad som krävs för att jobba för oss berättar vi under nästa rubrik.

Elektriker i Enskede nära dig

Vi står för högkvalitativa tjänster och är glada om du väljer oss som dina elektriker i Enskede. I närområdet utför våra elektriker arbeten i Farsta. Vår långa branscherfarenhet och stora kundkrets är ett bevis på vår kunskap och vilja att leverera förstklassiga resultat.

Varje uppdrag spelar roll. Varje kund likaså. Respekt, lyhördhet och högsta möjliga kompetensnivå – det får du om du anlitar oss som elektriker i Enskede.

Vår prissättning baseras på uppdragets storlek och svårighetsgrad. Har du svårt att komma förbi för ett möte och har ännu svårare för ett hembesök kan du bara beskriva ditt ärende i vårt frågeformulär och skicka bilder. Vi försöker att sammanställa en digital offert åt dig. För större uppdrag föredrar vi att kunna göra ett besök innan en preliminär kostnad räknas ihop.

Många av företagskunderna väljer att teckna ett abonnemang där bland annat underhåll av elsystem ingår, då abonnemanget oftast blir aktuellt efter vi utfört en elinstallation. Privatkunder föredrar att betala när och om ett problem kommer upp. Vi vet att priset är viktigt för dig, därför ser vi till att skräddarsy våra tjänster så att de passar dina behov utan några dolda kostnader.

Utbildning för att bli elektriker i Enskede?

Alla våra elektriker som jobbar i Enskede har utbildat sig antingen på gymnasiet eller har gått ut en yrkesutbildning senare i livet.

Våra gymnasieutbildade elektriker i Enskede har genomgått en lärlingstid på minst 1 år. Genom en fast anställning på ett elföretag har de fått den nödvändiga kompetensen för att ansöka om ett certifikat av Elbranschens centrala yrkesnämnd. Först därefter har de chansen att få en anställning hos oss.

Med andra ord består vårt team av kvalificerade och certifierade yrkesmän. Att jobba med el kan vara farligt vilket även är orsaken till att både utbildning och praktik krävs för att kunna arbeta som elektriker i Enskede.

Kompetensområden - Elinstallation & elarbete i Enskede

Vi arbetar med olika typer av elarbete och för olika kundgrupper däribland industrier, privatpersoner och företag då vi har fokuserat oss på att arbeta med elinstallation i Enskede och omnejd.

Som elektriker i Enskede täcker vi serviceområden inom belysning, el renovering, smarta lösningar för hemmet, laddstationer och takvärmekabel.

Vi erbjuder elinstallation i Enskede av de flesta system och kompletterar den tjänsten med årligt underhåll.  Självklart, erbjuder vi även elinstallation av belysningsanläggningar för olika fastighetstyper i Enskede. Ett serviceområde som blir allt mer populärt är installation av golv-, och takvärme. Vi har utfört ett flertal elarbete med värmeinstallation både för stora anläggningar och mindre hus i Enskede.

Behöver du en elektriker som utför elarbete i Enskede? Vilken tjänst gäller det? Ring oss och berätta.