Elektriker Farsta

Elektriker Farsta

Välkommen till Elkontakten Sverige AB.

Vi arbetar med de flesta förekommande elarbeten som finns i bostäder, kontor, butiker, lager och mindre tillverkningsindustrier mm.
Våra elektriker utgår från Huddinge men vi arbetar över hela Stockholms län. Vi tar oss an mindre servicearbeten till större projekt.

Vi arbetar med tydliga offerter och fasta priser i så stor utsträckning vi kan.

Kontakta oss via formuläret nedan

  • 1. Beskriv vad du vill ha hjälp med.
  • 2. Fota och bifoga bilder, beskrivningar och skisser på vad ni vill ha åtgärdat.
  • 3. Vi återkommer med en prisuppgift inom 48 timmar.

Vid större arbeten eller där det inte är möjligt att lämna en prisuppgift baserat på de uppgifter som finns tillgängliga kontaktar vi dig för ett kostnadsfritt platsbesök.

Kontakta oss för en gratis offert!

Vill du veta mer om våra tjänster eller få en offert gällande ditt projekt är du varmt välkommen att höra av dig till oss här genom formuläret.Självklart går det också bra att ringa eller maila direkt!

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Klicka eller dra en fil till det här området för att ladda upp den.

Är du i full färd med en stor renovering där hemma och önskar ny belysning som en sista touch? Kanske bygger du nytt hus och är i behov av hjälp med allting som innefattar elinstallationer – från belysning och elektronik, till köksel och golvvärme i badrummet. Bor du någonstans i Stockholms söderorter, kan våra duktiga och kompetenta elektriker i Farsta stå till tjänst.

Elektriker Farsta sätter ljus på tillvaron

Vi är en personlig elfirma med lång erfarenhet av alla slags elarbeten och elinstallationer, i såväl privata hem som kommersiella fastigheter. Vi har vår verksamhet i Farsta, strax söder om stan – men våra elektriker tar sig naturligtvis gärna an uppdrag i hela Stockholm med omnejd. Till oss kan du alltså vända dig om du bor i Farsta, i norrort eller mitt i centrala city och söker en elektriker utöver det vanliga. En elektriker som är lite vassare, lite proffsigare och lite trevligare helt enkelt.

Kvalitet vid elinstallation i Farsta

I egenskap av professionella och auktoriserade elektriker har vi valt att bygga vår verksamhet i Farsta utifrån tre starka värderingar – kvalitet, säkerhet och kundnöjdhet. Vår viktigaste prioritet är att alltid utföra elinstallation och elarbete i Farsta som håller 100% högsta standard genom alla led. Vi utför öven arbeten i Hägersten som elektriker. Allting vi gör ska alltid vara proffsigt, snyggt och säkert. Felaktigt utfört elarbete kan innebära mycket allvarliga säkerhetsbrister som i värsta fall kan leda till riktiga tråkiga olyckor i form av kortslutningar och bränder i Farsta. På vår firma i Farsta arbetar uteslutande auktoriserade och erfarna elektriker med mycket kompetens och all den utbildning och kunskap som krävs för att leverera säker och professionellt utförd elinstallation. Genom åren har vi haft turen att få jobba på uppdrag av ett stort antal kunder – och vi ser fram emot möjligheten att även få sätta lite extra ljus på din tillvaro.

Elektriker utför elarbete i Farsta

Vår målsättning är att vara en så bred och mångsidig elektriker som möjligt, tillgänglig för såväl privatpersoner som företag i Farsta eller andra delar av Stockholm. För oss är inga uppdrag för stora eller för små, för lätta eller för komplicerade. Vi har personal och kapacitet att ta oss an såväl omfattande projekt i större fastigheter, som mindre och enklare arbeten i privatbostäder. Våra duktiga elektriker i Farsta har lång erfarenhet av alla typer av elrelaterade arbeten och installationer av olika slag, och vi kan därför stå till tjänst med det mesta inom området.

Är du på jakt efter Stockholms bästa elektriker? Tveka inte att höra av dig till oss redan idag. Vi erbjuder högkvalificerade tjänster till riktigt bra priser, alltid anpassade efter dina önskemål och behov. Varmt välkommen till oss i Farsta – en elektriker som gör det lilla extra i alla situationer, för alla kunder.