Elektriker Flemingsberg

Elektriker Fleminsberg

Välkommen till Elkontakten Sverige AB.

Vi arbetar med de flesta förekommande elarbeten som finns i bostäder, kontor, butiker, lager och mindre tillverkningsindustrier mm.
Våra elektriker utgår från Huddinge men vi arbetar över hela Stockholms län. Vi tar oss an mindre servicearbeten till större projekt.

Vi arbetar med tydliga offerter och fasta priser i så stor utsträckning vi kan.

Kontakta oss via formuläret nedan

  • 1. Beskriv vad du vill ha hjälp med.
  • 2. Fota och bifoga bilder, beskrivningar och skisser på vad ni vill ha åtgärdat.
  • 3. Vi återkommer med en prisuppgift inom 48 timmar.

Vid större arbeten eller där det inte är möjligt att lämna en prisuppgift baserat på de uppgifter som finns tillgängliga kontaktar vi dig för ett kostnadsfritt platsbesök.

Kontakta oss för en gratis offert!

Vill du veta mer om våra tjänster eller få en offert gällande ditt projekt är du varmt välkommen att höra av dig till oss här genom formuläret.Självklart går det också bra att ringa eller maila direkt!

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Klicka eller dra en fil till det här området för att ladda upp den.

Elektriker i Flemingsberg

I Flemingsberg finns vi elektriker som har hjälpt kunder runt om i Stockholm med olika elinstallationer, elsäkerhet, felsökning, reparationer och mycket annat. Vi elektriker utför med glädje elarbeten i Flemingsberg åt både privatpersoner, företag, fastighetsägare, och bostadsrättsföreningar. Vi elektriker i Flemingsberg hjälper er med både stora och små el-arbeten och för oss är alla kunder lika viktiga. 

 

Vissa små elinstallationer får man göra själv om man vet hur de ska utföras, som exempelvis att byta kontakter på skrivbordslampor eller liknande, samt byte av proppar och glödlampor. Större installationer än så kräver dock hjälp av utbildade elektriker som exempelvis vid installation av extra väggkontakter, väggströmbrytare eller att installera större ljusarmaturer och infällda spottar i taket.

Elektriker som även kan rycka ut akut i Flemingsberg

Det finns även många andra el-arbeten som vi elektriker i Flemingsberg kan göra, som att koppla upp ett smart hem, el-besiktiga huset och mycket annat. Som elektriker i Flemingsberg välkomnar vi också den positiva utvecklingen som pågår. Vi har exempelvis märkt att efterfrågan på laddstolpar för elbilar har vuxit. Därför installerar vi allt oftare laddstolpar vid garageuppfarten till privata hem, men även hos bostadsrättsföreningar så att deras medlemmar kan ladda sina elbilar på föreningens parkering. Men självfallet arbetar vi elektriker även med felsökning i Flemingsberg och rycker även ut vid akuta behov. 

 

Elfel kan bero på många saker, men oftast är det att huset är gammalt och att ledningarna är underdimensionerade. Idag använder vi mycket mer el och har ofta flera energislukande apparater igång. Typiska tecken på att elsystemet är underdimensionerat är att jordfelsbrytaren slår ifrån och att hela huset blir mörkt. Eller så går säkringen så fort man tänder en lampa eller sätter på kaffebryggaren. Vi elektriker kan göra en elbesiktning på ert hus i Flemingsberg och ta reda på var felen sitter och hur man bäst kan åtgärda dem. 

Vi utbildar oss kontinuerligt inom nya tekniker och nya material

För att kunna upprätthålla en hög kvalitet inom samtliga arbeten utbildar vi oss kontinuerligt inom nya tekniker, nya material, regler och lagar. Ni kan känna er trygga med att anlita oss för era el-arbeten. Naturligtvis är vi elektriker i Flemingsberg auktoriserade, men vi har även certifikat för att få utföra el-arbeten i våtrum som tvättstugor, badrum men även kök. Detta innebär att vi kan hjälpa er i samband med både badrums- och köksrenovering. I och med ROT-avdraget kan ni som kund få göra avdrag på en viss del av själva arbetskostnaden som privatperson. Vi kan hjälp er med ansökan till skatteverket om ni vill. Kontakta oss redan idag för ett gratis kostnadsförslag. Ni når oss enklast via formuläret här på sidan men ni kan även ringa och ni får då prata direkt med någon av våra elektriker i Flemingsberg. 

Välkomna till oss!