Elektriker Fullersta

Elektriker Fullersta

Välkommen till Elkontakten Sverige AB.

Vi arbetar med de flesta förekommande elarbeten som finns i bostäder, kontor, butiker, lager och mindre tillverkningsindustrier mm.
Våra elektriker utgår från Huddinge men vi arbetar över hela Stockholms län. Vi tar oss an mindre servicearbeten till större projekt.

Vi arbetar med tydliga offerter och fasta priser i så stor utsträckning vi kan.

Kontakta oss via formuläret nedan

  • 1. Beskriv vad du vill ha hjälp med.
  • 2. Fota och bifoga bilder, beskrivningar och skisser på vad ni vill ha åtgärdat.
  • 3. Vi återkommer med en prisuppgift inom 48 timmar.

Vid större arbeten eller där det inte är möjligt att lämna en prisuppgift baserat på de uppgifter som finns tillgängliga kontaktar vi dig för ett kostnadsfritt platsbesök.

Kontakta oss för en gratis offert!

Vill du veta mer om våra tjänster eller få en offert gällande ditt projekt är du varmt välkommen att höra av dig till oss här genom formuläret.Självklart går det också bra att ringa eller maila direkt!

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Klicka eller dra en fil till det här området för att ladda upp den.

Letar du i Fullersta efter en professionell elektriker?

Vill du renovera om och kanske flytta strömbrytaren? Eller har du problem med elen i ditt hem? Att hitta en elektriker som du känner att du kan lita på är viktigt. Kommer du från Fullersta är vi därför firman för dig. Vi är professionella elektriker som har arbetat i Fullersta under många år. Våra kunder kommer alltid först, och vi tror på att försöka skapa en god relation med våra kunder. Vi vill vara ditt första val av elektriker när du behöver hjälp med elen i Fullersta. 

 

Vi har ett kunnigt team som består av kunniga, hjälpsamma och lyhörda elektriker som alltid arbetar hårt hos våra kunder i Fullersta. Tack vare vår erfarenhet inom branschen vet vi vad som krävs av en professionell elektriker. Hör gärna av dig till oss för att veta mer om vår firma i Fullersta och hur våra kunniga elektriker kan hjälpa dig. Vi erbjuder alltid våra kunder en kostnadsfri offert och ROT-avdraget gäller för privatpersoner som väljer våra tjänster.

Lämna elen åt en kvalificerad elektriker i Fullersta

Att arbeta med el är farligt. Det är något som du måste lämna till professionella elektriker. Bor du i Fullersta kan vi hjälpa dig att utföra säkra elinstallationer i ditt hem. Allt för ofta stöter vi på problem i hus där elen har blivit hanterad av någon som inte är en kvalificerad elektriker. Det är något som kan leda till stora problem som exempelvis bränder eller att någon får en elektrisk chock. Säkerheten för både våra kunder, men även våra elektriker i Fullersta kommer alltid först.

Renoveringar, reparationer eller inspektion - vi gör allt

Vi rycker ut med våra elektriker när det uppstår något fel eller problem kring elektriciteten i Hässelby. När ett elfel uppstår är det ofta av stor angelägenhet att felet åtgärdas akut och omedelbart. Det har vi full förståelse för och arbetar därför effektivt och för att du som kund ska få hjälp så fort som det bara är möjligt. Hos oss kan du räkna med ett serviceinriktat mottagande där vi sätter dig som kund i centrum och vi sätter snabbt igång för att hjälpa dig där problemet har uppstått.

När det kommer till el fixar vi allt åt våra kunder i Fullersta. Det finns inget uppdrag som är för stort eller för litet för oss. Vi arbetar alltid för att erbjuda hållbara resultat. Våra uppdragsgivare är privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar och vi gör alltid vårt yttersta för att göra dig nöjd med våra tjänster. Vi är en firma som kan hjälpa till med nybyggen. Vi är med redan från början och fixar allt som har med el att göra i huset. 

 

Vi drar ledningar efter dina behov, och skapar det hem som du drömmer om. Vi arbetar också med stora renoveringar där vi kan hjälpa till med allt från en köksrenovering till en badrumsrenovering. Vi utför även inspektioner av elen hos våra kunder. Det är en bra idé att utföra en inspektion om man planerar att köpa ett nytt hem eller vill kontrollera att allt står rätt till med ledningarna. Vill du installera golvvärme eller kanske skaffa solceller är detta något vi också kan hjälpa dig med. Vi är helt enkelt elektriker som erbjuder ett stort utbud av olika tjänster.