Elektriker Gladö Kvarn

Elektriker Gladö Kvarn

Välkommen till Elkontakten Sverige AB.

Vi arbetar med de flesta förekommande elarbeten som finns i bostäder, kontor, butiker, lager och mindre tillverkningsindustrier mm.
Våra elektriker utgår från Huddinge men vi arbetar över hela Stockholms län. Vi tar oss an mindre servicearbeten till större projekt.

Vi arbetar med tydliga offerter och fasta priser i så stor utsträckning vi kan.

Kontakta oss via formuläret nedan

  • 1. Beskriv vad du vill ha hjälp med.
  • 2. Fota och bifoga bilder, beskrivningar och skisser på vad ni vill ha åtgärdat.
  • 3. Vi återkommer med en prisuppgift inom 48 timmar.

Vid större arbeten eller där det inte är möjligt att lämna en prisuppgift baserat på de uppgifter som finns tillgängliga kontaktar vi dig för ett kostnadsfritt platsbesök.

Kontakta oss för en gratis offert!

Vill du veta mer om våra tjänster eller få en offert gällande ditt projekt är du varmt välkommen att höra av dig till oss här genom formuläret.Självklart går det också bra att ringa eller maila direkt!

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Klicka eller dra en fil till det här området för att ladda upp den.

Proffsig, erfaren och pålitlig elektriker i Gladö kvarn

Mysigt område med naturen inpå knuten och pulsen i Stockholms city bara en kort resa bort. Gladö Kvarn är litet och lantligt, men här finns ändå allt man behöver – även en riktigt bra elektriker. 

 

Vi är en erfaren, omtyckt och välkänd elfirma med ett gäng duktiga elektriker som under årens lopp har hjälp många nöjda kunder i Gladö kvarn. Våra elektriker i Gladö kvarn har alla rätt behörighet för olika typer av elinstallationer, vi prioriterar alltid säkerhet och kvalitet och vi jobbar förstås alltid med kunden i fokus. Vi erbjuder säkra och professionella tjänster när du behöver en elektriker i Gladö kvarn – alltid till riktigt konkurrenskraftiga och schyssta priser.

Vilken typ av elarbeten behöver du hjälp med?

Elarbeten kan omfatta många olika typer av arbeten. Det kan till exempel handla om belysning, installationer av olika slag, omdragning av el eller en genomgående elbesiktning. Vilken typ av elarbete du än behöver hjälp med kan våra elektriker stå till tjänst – oavsett om du bor centralt i Gladö kvarn, eller mitt i naturen. 

 

För oss är det viktigt att erbjuda flexibilitet och mångsidighet. Att vara en komplett elektriker som kan hjälpa till med allt från mindre installationsarbeten, till omfattande omdragningar och andra stora projekt. Just därför har vi valt alla våra elektriker med omsorg, och lagt största vikt vid både bred kompetens och spetskompetens, bred behörighet och mycket erfarenhet. När du anlitar oss för ett jobb i Gladö kvarn, kan du därför vara säker på att du inte bara får Huddinges bästa elektriker – utan faktiskt hela Stockholms.

Låt våra elektriker sätta ljus på din tillvaro i Gladö kvarn - kontakta oss!

Att dra ny el i en lampa eller byta ut ett vägguttag kan tyckas simpelt och något man kan fixa själv. Men även små elarbeten kan snabbt bli farliga om man inte har ordentlig koll på vad man faktiskt gör. Kontakta oss i Gladö kvarn för hjälp av en professionell elektriker istället – även om det bara gäller ett mindre arbete. 

 

Vi arbetar effektivt, snabbt och professionellt – alltid med säkerhet som högsta prioritet och alltid med dina önskemål i fokus. Vi sätter ljus på din tillvaro med elinstallationer som både lever upp till säkerhetskrav och håller länge, och som dessutom är estetiskt snygga och smälter bra in i ditt hem. 

 

Vill du komma i kontakt med oss gör du det enklast via mail eller telefon. Vi tar emot din uppdragsförfrågan, beräknar tidsåtgång, materialkostnader och omfattning, och återkommer sedan med en offert för dig att ta ställning till. Väljer du att acceptera kör vi igång så snart som möjligt, alltid i överenskommelse med dig förstås. 

Varmt välkommen till en bättre, proffsigare och mer prisvärd elektriker i Gladö kvarn!