Elektriker Hägersten

Elektriker Hägersten

Välkommen till Elkontakten Sverige AB.

Vi arbetar med de flesta förekommande elarbeten som finns i bostäder, kontor, butiker, lager och mindre tillverkningsindustrier mm.
Våra elektriker utgår från Huddinge men vi arbetar över hela Stockholms län. Vi tar oss an mindre servicearbeten till större projekt.

Vi arbetar med tydliga offerter och fasta priser i så stor utsträckning vi kan.

Kontakta oss via formuläret nedan

  • 1. Beskriv vad du vill ha hjälp med.
  • 2. Fota och bifoga bilder, beskrivningar och skisser på vad ni vill ha åtgärdat.
  • 3. Vi återkommer med en prisuppgift inom 48 timmar.

Vid större arbeten eller där det inte är möjligt att lämna en prisuppgift baserat på de uppgifter som finns tillgängliga kontaktar vi dig för ett kostnadsfritt platsbesök.

Kontakta oss för en gratis offert!

Vill du veta mer om våra tjänster eller få en offert gällande ditt projekt är du varmt välkommen att höra av dig till oss här genom formuläret.Självklart går det också bra att ringa eller maila direkt!

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Klicka eller dra en fil till det här området för att ladda upp den.

Karta till din elektriker i Hägersten

Vi är en ansvarsfull firma i Hägersten och alla våra elektriker är auktoriserade och erfarna. Som elektriker åtar vi oss det mesta förekommande elarbete i Hägersten och dess omnejd. Vi utför alla slags servicearbeten till både små och stora projekt i bostäder, butiker, lager, kontor och industrier etc.

Säker elektriker i Hägersten

Kontakta oss elektriker i Hägersten enkelt via kontaktformuläret och beskriv vad ni vill ha hjälp med så lämnar vi en kostnadsfri och tydlig offert inom 48 timmar. Bifoga gärna bilder eller skisser på det som ni vill ha åtgärdat så blir det lättare för oss att göra en bedömning. Givetvis kan ni även ringa oss, speciellt om problemet är akut. Vid större elarbeten som exempelvis vid nyinstallationer kommer vi ut på ett kostnadsfritt besök och gör en bedömning på plats. Välkomna att kontakta oss!

Elektriker i Hägersten hjälper er energioptimering

Vi elektriker i Hägersten utför bland annat service och reparationer, elinstallation av el och smarta hem, belastningsstudier, energiutvärderingar etc. Ska ni bygga nytt eller renovera hus i Hägersten eller lägenhet är det viktigt att planera in elinstallation rätt redan från början i ett tidigt skede. Vi elektriker i Hägersten hjälper er gärna med detta så att elen sen fungerar optimalt i ert boende. Det är mycket att tänka på och med vår stora erfarenhet kan vi guida er rätt på vägen.

Det är viktigt att även tänka på miljön. Vi elektriker i Hägersten kan hjälpa er med energioptimering då ni bygger nytt så att ni får så låg energiförbrukning som möjligt. Vårt arbetsområde är även Haninge som elektriker. Något som är bra för både plånbok och miljö. Men även gamla hus kan få ner sin elförbrukning genom bland annat byte av elledningar. Låt oss göra en energiutvärdering i ert hem och undersöka vilka förbättringar som kan göras.

Kvalitetssäkrat elarbete & elinstallation i Hägersten

Elarbete är inget för hemmafixaren i Hägersten och det är få arbeten man faktiskt får göra själv enligt lagen. Ett litet misstag kan få allvarliga konsekvenser och orsaka både brand och personskador. Felaktig elinstallation och gamla ledningar är den vanligaste orsaken till att det börjar brinna i våra hem i Hägersten. Det kan tyckas enkelt att exempelvis installera infällda spottar i taket men man måste veta vad man gör. Lamporna kräver ett visst utrymme och ventilation bakom annars kan det börja brinna. Anlita därför alltid en certifierad elektriker i Hägersten vid allt slags elarbete, stora som små. Vi kvalitetssäkrar alltid vårt arbete och använder bara högkvalitativa material. Efter genomfört uppdrag  i Hägersten lämnar vi elektriker ett protokoll på vårt elarbete som beskriver vad som har gjorts och vilka material som har använts. Detta dokument fungerar som en extra försäkring att visa för försäkringsbolaget om ett fel ändå skulle uppstå. Ni ska känna er trygga med att anlita oss.