Elektriker Haninge

Elektriker Haninge

Välkommen till Elkontakten Sverige AB.

Vi arbetar med de flesta förekommande elarbeten som finns i bostäder, kontor, butiker, lager och mindre tillverkningsindustrier mm.
Våra elektriker utgår från Huddinge men vi arbetar över hela Stockholms län. Vi tar oss an mindre servicearbeten till större projekt.

Vi arbetar med tydliga offerter och fasta priser i så stor utsträckning vi kan.

Kontakta oss via formuläret nedan

  • 1. Beskriv vad du vill ha hjälp med.
  • 2. Fota och bifoga bilder, beskrivningar och skisser på vad ni vill ha åtgärdat.
  • 3. Vi återkommer med en prisuppgift inom 48 timmar.

Vid större arbeten eller där det inte är möjligt att lämna en prisuppgift baserat på de uppgifter som finns tillgängliga kontaktar vi dig för ett kostnadsfritt platsbesök.

Kontakta oss för en gratis offert!

Vill du veta mer om våra tjänster eller få en offert gällande ditt projekt är du varmt välkommen att höra av dig till oss här genom formuläret.Självklart går det också bra att ringa eller maila direkt!

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Klicka eller dra en fil till det här området för att ladda upp den.

Karta till din elektriker i Haninge

Vid ombyggnationer, nybyggen och renoveringar behöver man med hjälpa av en elektriker i Haninge även ofta se över gamla eldragningar och planera för ny elinstallation. Kanske vill man också installera belysning både inom- och utomhus.

Söker du elektriker i Haninge?

För dig som bor eller verkar i Haninge finns trygga och kompetenta elektriker med lång erfarenhet och kunskap om de flesta sorters elarbeten. Vi hjälper er med allt från den första planeringen av eldragningar till slutinspektioner av det färdiga arbetet. En ny elcentral? Eller behöver ni hjälp med att till exempel ansluta en ny hushållsapparat eller vitvara? Eller kanske skulle det vara bra med ett nytt lamputtag? Våra elektriker i Haninge fixar lätt det mesta. Våra elektriker utför såklart även service och felsökningar på befintliga elanläggningar i hela Haninge.

Livsviktigt med certifierade elektriker i Haninge

Det är mycket viktigt att elinstallationer går rätt till. Livsviktigt faktiskt. En inkorrekt utförd installation kan vara både en brandrisk och en hälsorisk ifall något felaktigt skulle bli strömförande. Anlita därför alltid en certifierad elektriker även för små och till synes enkla arbeten. Vi som arbetar med elinstallation i Haninge är självklart certifierade och väl utbildade inom våra arbetsområden. Säkerhet är en prioritet i alla lägen, oavsett var vi utför ett arbete. Som elektriker är vi vana vid att arbeta i både trånga och svårtillgängliga utrymmen och vi är alltid noggranna med det vi gör för både vår egen och andras säkerhet. De varierande utmaningarna och problemen som varje nytt jobb innebär är en del av tjusningen med vårt jobb och vi elektriker i Haninge vet att vi gör ett viktigt arbete. Ta det säkra före det osäkra och anlita professionella och certifierade elektriker till alla era elarbeten.

Elarbete och elinstallation i Haninge

Oavsett vad för elarbete ni vill ha hjälp med så vill vi vara det självklara valet av elektriker i Haninge. Med vår breda kompetens arbetar vi i princip överallt där el finns. I privata bostäder och i kontor. I affärslokaler och i industrier. Våra elektriker i Haninge finns såklart även på byggarbetsplatser och på elarbete som kräver kompetenta elektriker. För arbeten väster om stan utför våra elektriker i Hässelby samtliga elarbeten med högsta kvalité. Vi har många bra referenser och nöjda kunder och det är så vi planerar att fortsätta ha det. Vi är stolta över våra noggranna, ansvarsfulla och kompetenta elektriker.

Vi är serviceinriktade, lyhörda och tillgängliga. Vi utför både större och mindre arbeten inom elinstallation och vi tar oss an både det enkla och det mer komplicerade arbetet i Haninge med samma professionella inställning. Vårt mål är helt enkelt att ge er som kunder den absolut bästa och snabbaste servicen inom elinstallation. Hör av er till oss. Vi gör vårt yttersta för att du som kund ska bli så nöjd som möjligt med vårt elarbete och våra elektriker i Haninge.