Elektriker Hässelby

Elektriker Hässelby

Välkommen till Elkontakten Sverige AB.

Vi arbetar med de flesta förekommande elarbeten som finns i bostäder, kontor, butiker, lager och mindre tillverkningsindustrier mm.
Våra elektriker utgår från Huddinge men vi arbetar över hela Stockholms län. Vi tar oss an mindre servicearbeten till större projekt.

Vi arbetar med tydliga offerter och fasta priser i så stor utsträckning vi kan.

Kontakta oss via formuläret nedan

  • 1. Beskriv vad du vill ha hjälp med.
  • 2. Fota och bifoga bilder, beskrivningar och skisser på vad ni vill ha åtgärdat.
  • 3. Vi återkommer med en prisuppgift inom 48 timmar.

Vid större arbeten eller där det inte är möjligt att lämna en prisuppgift baserat på de uppgifter som finns tillgängliga kontaktar vi dig för ett kostnadsfritt platsbesök.

Kontakta oss för en gratis offert!

Vill du veta mer om våra tjänster eller få en offert gällande ditt projekt är du varmt välkommen att höra av dig till oss här genom formuläret.Självklart går det också bra att ringa eller maila direkt!

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Klicka eller dra en fil till det här området för att ladda upp den.

Att arbeta som elektriker i Hässelby innebär att man har bevisat sig vara villig och driven att bidra och ta ett stort ansvar för att både utveckla samhället och hålla det funktionellt. Vårt samhälle vi lever i, inte bara i Hässelby utan i större delen av världen, har länge varit helt och hållet beroende av att det finns tillgång till elektricitet – och då är det också givet att det även måste finnas duktiga och kompetenta elektriker i samma samhälle.

Skicklig elektriker i Hässelby

Vi är beroende av elen för våra grundläggande behov som att värma oss, laga mat, kommunikation, lysa upp mörkret eller transportera oss. Därtill använder vi dagligen, i princip hela tiden, elektricitet för ytterligare berikning i vardagen, som exempelvis lyssna på musik, se på film eller spela spel. I den teknologiska och digitala värld vi har utvecklats till är det svårt att göra någonting utan att vara beroende av elektricitet. Hässelby är naturligtvis inget undantag och du förstår säkert varför man inte kan vara utan elektriker som utför elinstallation.

Elinstallation & elarbete i Hässelby efterfrågas

Idag ser vi en ökad övergång på eldrivna alternativ i Hässelby och en större efterfrågan på el och elinstallation. Ofta beror det på att man vill lämna ett mindre miljövänligt alternativ för ett som är mer klimatsmart. Här är elbilen ett populärt exempel. För att kunna köra elbil krävs det att det finns el tillgänglig i form av laddstolpar så att bilarna kan laddas på med el istället för att fyllas på med vanligt drivmedel som bensin eller diesel.

Med en ökad efterfrågan på elinstallation och ett samhälle mer beroende av el kommer också efterfrågan på elarbete av elektriker i Hässelby öka i samma takt. Elektriker är helt och hållet nödvändiga för att hålla Hässelby levande och fungerande med deras elarbete.  Söder om stan utgår våra elektriker från Huddinge. Här tar vi och våra elektriker ett stort ansvar för befolkningen med vårt elarbete i och kring Hässelby.

Elektriker håller Hässelby levande

Vi rycker ut med våra elektriker när det uppstår något fel eller problem kring elektriciteten i Hässelby. När ett elfel uppstår är det ofta av stor angelägenhet att felet åtgärdas akut och omedelbart. Det har vi full förståelse för och arbetar därför effektivt och för att du som kund ska få hjälp så fort som det bara är möjligt. Hos oss kan du räkna med ett serviceinriktat mottagande där vi sätter dig som kund i centrum och vi sätter snabbt igång för att hjälpa dig där problemet har uppstått.

Våra elektriker har kompetens och förutsättningar att ta sig an små som stora elarbeten i Hässelby. Vare sig det handlar om bostäder, butiker, lager eller offentliga platser kan du lita på att vi finns tillgängliga. Tveka inte att kontakta oss för att beskriva ditt problem eller om du enbart vill ha rådgivning så återkommer vi så fort vi kan med ett rättvist kostnadsförslag.