Elektriker Huddinge

Elektriker Huddinge

Välkommen till Elkontakten Sverige AB.

Vi arbetar med de flesta förekommande elarbeten som finns i bostäder, kontor, butiker, lager och mindre tillverkningsindustrier mm.
Våra elektriker utgår från Huddinge men vi arbetar över hela Stockholms län. Vi tar oss an mindre servicearbeten till större projekt.

  • installatörsföretagen
  • ezgif.com gif maker
  • reco 2019 e1587543821959
  • reco 2018
  • 1657383251961045769751793
  • sigill?org=556718 2703&language=swe&product=psa&special=&fontcolor=b&type=png

Vi arbetar med tydliga offerter och fasta priser i så stor utsträckning vi kan.

Kontakta oss via formuläret nedan

  • 1. Beskriv vad du vill ha hjälp med.
  • 2. Fota och bifoga bilder, beskrivningar och skisser på vad ni vill ha åtgärdat.
  • 3. Vi återkommer med en prisuppgift inom 48 timmar.

Vid större arbeten eller där det inte är möjligt att lämna en prisuppgift baserat på de uppgifter som finns tillgängliga kontaktar vi dig för ett kostnadsfritt platsbesök.

Kontakta oss för en gratis offert!

Vill du veta mer om våra tjänster eller få en offert gällande ditt projekt är du varmt välkommen att höra av dig till oss här genom formuläret.Självklart går det också bra att ringa eller maila direkt!

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Klicka eller dra en fil till det här området för att ladda upp den.

Karta till din elektriker i Huddinge

Vi är en elfirma med lång erfarenhet av alla slags elarbeten. Våra certifierade och kunniga elektriker utför alla former av elarbete i Huddinge åt både privatpersoner, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare, kommun och företag. Vi hjälper er med allt från mindre servicearbeten till stora nyinstallationer.

Välkommen till er elektriker i Huddinge

Som elektriker i Huddinge kan vi exempelvis fixa extra eluttag i kök och badrum, montera inbyggda spottar, installera en laddstolpe till elbilen, dra el till den nybyggda villan och koppla upp smarta hem. Alla uppdrag är lika viktiga för oss, stora som små. Hör av er till oss elektriker i Huddinge via formuläret och berätta vad ni vill ha hjälp med så lämnar vi en kostnadsfri offert. Vid ett större elarbete i Huddinge kommer vi gärna ut till er på ett kostnadsfritt besök och gör en bedömning innan vi lämnar en offert. Ni är även välkomna att ringa oss vid akuta elproblem.

Garanti på vår elinstallation i Huddinge

Vi är proffs på el vid nyproduktion och badrumsrenoveringar och det är viktigt att elen blir rätt redan på planeringsstadiet av bygget. Kontakta gärna oss elektriker i Huddinge tidigt i processen så planerar vi ert projekt tillsammans. Då slipper ni göra kompletteringar i efterhand som ofta blir kostsamma. Vi elektriker i Huddinge har lång erfarenhet av installationer i hem och på företag. Vi vet ofta vad för olika slags behov man kan ha och ställer därför de rätta frågorna så att elen i ert bygge ska bli så optimalt som möjligt. Givetvis har vi också alla certifieringar som man ska ha för att utföra elinstallationer. Därför kan ni känna er trygga med att anlita oss samtidigt som ni får en garanti på utfört arbete. Vi erbjuder alltid komplett service, bra priser och elinstallationer i toppklass.

Vårt elarbete kan sänka er elförbrukning

Vi elektriker i Huddinge har ett miljötänk i vårt elarbete och sorterar allt vårt förbrukningsmaterial och använder bara hållbara material av bästa kvalitet i vår elinstallation. Vi arbetar även väster om stan där våra elektriker utgår från Kista. Detta för att uppnå längsta möjliga hållbarhet. Som elektriker i Huddinge utför vi även elbesiktning av alla slags fastigheter. Kontakta oss gärna innan köpet av fastigheten i Huddinge så kontrollerar vi all elinstallation så att ni får veta om huset är säkert att bo i. Då slipper ni oförutsedda utgifter ifall att exempelvis nya kablar måste dras och ny elanläggning sättas in. Det kan även vara bra att känna till att äldre elinstallation drar mer el, vi elektriker i Huddinge kan även hjälpa er att energioptimera er fastighet så att ni får ner er elförbrukning. Genom att göra en energioptimering kan man med ganska enkla medel effektivisera fastighetens energianvändning – och samtidigt öka livslängden på installationerna. Något som är bra för både ekonomin och miljön.