Elektriker Kista

Elektriker Kista

Välkommen till Elkontakten Sverige AB.

Vi arbetar med de flesta förekommande elarbeten som finns i bostäder, kontor, butiker, lager och mindre tillverkningsindustrier mm.
Våra elektriker utgår från Huddinge men vi arbetar över hela Stockholms län. Vi tar oss an mindre servicearbeten till större projekt.

Vi arbetar med tydliga offerter och fasta priser i så stor utsträckning vi kan.

Kontakta oss via formuläret nedan

  • 1. Beskriv vad du vill ha hjälp med.
  • 2. Fota och bifoga bilder, beskrivningar och skisser på vad ni vill ha åtgärdat.
  • 3. Vi återkommer med en prisuppgift inom 48 timmar.

Vid större arbeten eller där det inte är möjligt att lämna en prisuppgift baserat på de uppgifter som finns tillgängliga kontaktar vi dig för ett kostnadsfritt platsbesök.

Kontakta oss för en gratis offert!

Vill du veta mer om våra tjänster eller få en offert gällande ditt projekt är du varmt välkommen att höra av dig till oss här genom formuläret.Självklart går det också bra att ringa eller maila direkt!

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Klicka eller dra en fil till det här området för att ladda upp den.

Bor du i Kista och använder el dagligen och hade varit beroende av en elektriker om alla lampor i din bostad plötsligt slocknat, ska installera ett utebelysningssystem eller på annat sätt ska interagera med elektricitet som kanske inte känns helt och hållet riskfritt? Du är inte ensam. Inte bara i din hemkommun utan i större delen av hela världen.

Anlita en elektriker från Kista

Att som lekman ge sig på att fixa och trixa med elektricitet kan vara förenat med många risker. Då är det bättre att anlita en av våra elektriker från Kista som kan hjälpa dig med vilka problem du än stött på gällande elektriciteten. I Kista tar våra elektriker sitt samhällsansvar på största allvar för att hålla kommunen upplyst, varm och överhuvudtaget fungerande så att invånarna både kan få sina grundläggande behov tillgodosedda och mer därtill.

Felfri elinstallation & elarbete i Kista

I vår moderna värld har vi gjort oss helt och hållet beroende av elektricitet och är än mer beroende av att den faktiskt fungerar. Det är till exempel många pendlare som inte kommer till jobbet när tågtrafiken plötsligt råkat ut för ett elfel. Elen är otroligt nyttig för oss på alla sätt och vis, inte minst här i Kista, men det är helt och hållet nödvändigt att det finns elektriker tillgängliga som kan rädda oss med sitt elarbete när elektriciteten möter motgångar. Vi utför även elarbeten på Kungsholmen som elektriker.

Här spelar våra elektriker i Kista alltså en nyckelroll med vår elinstallation. Hos oss får du hjälp snabbt och effektivt från någon av våra duktiga, kompetenta och professionella elektriker i Kista när olyckan har varit framme. När elfelen uppstår gäller det i regel att rycka ut akut. Våra elektriker levererar snabb service och elinstallation till en rättvis kostnad och håller Kista och dess invånare nöjda och tillfredsställda med sitt elarbete så att de kan fortgå med sina liv som normalt.

Elektriker tar ansvar i Kista

Det är lätt att ta elektricitet för givet. Men det som är viktigt att komma ihåg är att du inte står ensam om olyckan är framme. Var på den säkra sidan och utsätt dig inte för några risker. Våra elektriker har kompetens inom elinstallation att hjälpa dig vare sig det gäller elfel som uppstår i bostad, på arbetsplatsen, i butiken eller i trafikljusen på gatan i Kista. Vi har erfarenheten, kompetensen och framför allt möjligheten att ta oss an stora som små servicearbeten.

Att vara elektriker i Kista innebär ett stort ansvar att leverera en nödvändig service med sitt elarbete för dig som privatperson och för samhället i stort. Det är ett ansvar vi inte förringar. Hos oss kommer du som kund att stå i centrum. När du kontaktar oss för ett eventuellt uppdrag har du vår fulla uppmärksamhet fram till att uppdraget är avslutat på ett sätt som gör dig nöjd och tillfredsställd.