Elektriker Kungsholmen

Elektriker Kungsholmen

Välkommen till Elkontakten Sverige AB.

Vi arbetar med de flesta förekommande elarbeten som finns i bostäder, kontor, butiker, lager och mindre tillverkningsindustrier mm.
Våra elektriker utgår från Huddinge men vi arbetar över hela Stockholms län. Vi tar oss an mindre servicearbeten till större projekt.

Vi arbetar med tydliga offerter och fasta priser i så stor utsträckning vi kan.

Kontakta oss via formuläret nedan

  • 1. Beskriv vad du vill ha hjälp med.
  • 2. Fota och bifoga bilder, beskrivningar och skisser på vad ni vill ha åtgärdat.
  • 3. Vi återkommer med en prisuppgift inom 48 timmar.

Vid större arbeten eller där det inte är möjligt att lämna en prisuppgift baserat på de uppgifter som finns tillgängliga kontaktar vi dig för ett kostnadsfritt platsbesök.

Kontakta oss för en gratis offert!

Vill du veta mer om våra tjänster eller få en offert gällande ditt projekt är du varmt välkommen att höra av dig till oss här genom formuläret.Självklart går det också bra att ringa eller maila direkt!

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Klicka eller dra en fil till det här området för att ladda upp den.

Det finns några saker man ska överlåta åt proffs när det gäller hemmafix och det är bland annat elinstallationer. Det handlar om säkerhet. En elektriker på Kungsholmen, är utbildad och har erfarenhet av eljobb, vilket gör att det blir utfört på ett säkert och bra sätt. Alltför många bränder startar på grund av elfel, där elen inte varit korrekt kopplad.

För elinstallation, kontakta elektriker på Kungsholmen

Att anlita en elektriker om du bor på Kungsholmen är en garanti för att du får en trygg bostad vad gäller elsäkerhet. Kontakta din elektriker för en offert på elarbete. För el är något vi alla behöver, har vant oss vid att få skulle kunna tänka sig att leva utan. Det är skönt att veta att den levereras till dig, på ett säkert och pålitligt sätt.

Lämna elarbete till elektriker på Kungsholmen

Du kanske tycker att du är händig, eller att din partner är en riktig “handyman” och visst, många fixar det mesta inom renovering och underhåll själva. Många fixar till och med mindre reparationer av lampor och liknande. Men när det kommer till utförande av elinstallation som berör anslutningar till proppskåp, utökning av kontakter, installationer av tvättmaskiner, spisar, diskmaskiner och liknande, be handyman kontakta en elektriker på Kungsholmen. Elektriker har utbildning och är auktoriserade, bor du på Kungsholmen, finns det elektriker som kan hjälpa dig med elinstallation nära dig. Vi utför även arbeten söder om stan där våra elektriker utgår från Länna. Gör inte misstaget att försöka själv, det kan bli dyrköpt och livsfarligt. Gäller din försäkring om något händer? Chansa inte.

Vi hjälper dig med allt inom el

Allt som rör elarbete på Kungsholmen kan du få hjälp med. Det kan vara att installera 3-fas i en fastighet på Kungsholmen, byta ut gammal elinstallation eller renovera gamla trasiga ledningar. Det kan vara att installera belysning, men även ta hjälp av elektriker på Kungsholmen som rådgivare i belysningsfrågor. Vilken typ av belysning, var den ska placeras, om den ska vara sensorstyrd etc. Har du funderat på att ha snöfria tak? Din elektriker på Kungsholmen installerar takvärmekabel som håller snö och is borta. Bra att slippa vara rädd fallande snömassor och istappar i huvudet på förbipasserande. Det kan bli dyra skadestånd. Har du kanske skaffat en elbil och behöver en laddstation? Kontakta din elektriker på Kungsholmen för att få råd angående elarbete och hjälp att montera laddbox eller laddstation. Beskriv vad du vill ha hjälp med på vår hemsida, så återkopplar vi till dig så fort vi kan. Gäller det större uppdrag gör vi ett hembesök för att kunna lämna så korrekt offert som möjligt. Vi utför även underhåll och har du företag, har du möjlighet att teckna återkommande underhåll av ditt elnät. Tveka inte att sätta säkerheten främst och ta hjälp av erfarna och välutbildade elektriker på Kungsholmen nära dig.