Elektriker Länna

Elektriker Länna

Välkommen till Elkontakten Sverige AB.

Vi arbetar med de flesta förekommande elarbeten som finns i bostäder, kontor, butiker, lager och mindre tillverkningsindustrier mm.
Våra elektriker utgår från Huddinge men vi arbetar över hela Stockholms län. Vi tar oss an mindre servicearbeten till större projekt.

Vi arbetar med tydliga offerter och fasta priser i så stor utsträckning vi kan.

Kontakta oss via formuläret nedan

  • 1. Beskriv vad du vill ha hjälp med.
  • 2. Fota och bifoga bilder, beskrivningar och skisser på vad ni vill ha åtgärdat.
  • 3. Vi återkommer med en prisuppgift inom 48 timmar.

Vid större arbeten eller där det inte är möjligt att lämna en prisuppgift baserat på de uppgifter som finns tillgängliga kontaktar vi dig för ett kostnadsfritt platsbesök.

Kontakta oss för en gratis offert!

Vill du veta mer om våra tjänster eller få en offert gällande ditt projekt är du varmt välkommen att höra av dig till oss här genom formuläret.Självklart går det också bra att ringa eller maila direkt!

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Klicka eller dra en fil till det här området för att ladda upp den.

Byte av ett vägguttag eller fast installation av en lampa i badrummet kanske inte känns särskilt komplicerat, och därför något som lockar att ta sig an på egen hand? Vi förstår, det är ganska vanligt. Men faktum är att även de minsta elinstallationerna och till synes okomplicerade elarbeten kan gå väldigt snett och leda till en hel del otrevliga olyckor om de inte görs på rätt sätt. Just därför är det krav på att låta en auktoriserad elektriker sköta arbetet – och då finns vi i Länna till tjänst.

Proffsig och kompetent elektriker i Länna

Vi är en behörig elfirma med lång erfarenhet och en branschexpertis som är något utöver det vanliga. Med säte i Länna, har våra elektriker dessutom ett perfekt utgångsläge för att kunna hjälpa till med alla former av elinstallation och övrigt elarbete i såväl södra delarna av stan, som innanför tullarna och i norrort.

Låt oss stå till tjänst vid elarbete

Elrelaterade arbeten kan innefatta alltifrån elinstallation av ny belysning eller nya vägguttag, till golvvärme i nya badrummet eller omdragning av el i en äldre fastighet i Länna. Allting som rör elektricitet helt enkelt. Vi har alltid haft som mål att vara en så mångsidig firma som möjligt, med tillräckligt erfarna elektriker och tillräckligt med kapacitet för att utföra alla typer av elarbeten i Länna och resten av Stockholm. Till oss kan du höra av dig oavsett om det gäller ett stort och omfattande projekt – som exempelvis komplett eldragning i ett nybygge – eller en liten elinstallation i Länna som inte tar mer än någon timme eller två. Självklart tar vi oss även an jobb på uppdrag av såväl privatpersoner som företag, bostadsrättsföreningar och övriga organisationer. Stockholms – eller kanske Sveriges – bästa och mest flexibla elektriker hittar du alltid i Länna. Vi utför även projekt på andra sidan stan där vi utgår från Lidingö med våra elektriker.

Fokus på säkerhet vid elinstallation i Länna

Bra elarbete i Länna ställer höga krav på såväl säkerhet, som funktion och estetik. När du anlitar vår firma i Länna kan du alltid känna dig trygg med att våra elektriker inte bara utför alla arbeten enligt högsta branschstandard, utan dessutom gör det så snyggt och prydligt som möjligt. Våra elektriker i Länna har samtliga adekvat utbildning, mångårig erfarenhet och en spetskompetens förvärvad genom elarbete till väldigt många nöjda kunder. Och just det där med kundnöjdhet är förstås något vi värdesätter högt. Vår firma i Länna vill inte bara möta dina förväntningar, utan överträffa dem – så att vi ska kunna fortsätta att verka framgångsrikt som elektriker i många år framöver.

Bor du i Länna eller någon annanstans i Stockholm och söker en professionell elektriker för elinstallation, är du alltid varmt välkommen att höra av dig till oss. Vi erbjuder prisvärda tjänster anpassade efter dina önskemål och behov, allt enligt fackmannamässig standard naturligtvis. Kontakta oss redan idag, så kan vi berätta mer!