Elektriker Lidingö

Elektriker Lidingö

Välkommen till Elkontakten Sverige AB.

Vi arbetar med de flesta förekommande elarbeten som finns i bostäder, kontor, butiker, lager och mindre tillverkningsindustrier mm.
Våra elektriker utgår från Huddinge men vi arbetar över hela Stockholms län. Vi tar oss an mindre servicearbeten till större projekt.

Vi arbetar med tydliga offerter och fasta priser i så stor utsträckning vi kan.

Kontakta oss via formuläret nedan

  • 1. Beskriv vad du vill ha hjälp med.
  • 2. Fota och bifoga bilder, beskrivningar och skisser på vad ni vill ha åtgärdat.
  • 3. Vi återkommer med en prisuppgift inom 48 timmar.

Vid större arbeten eller där det inte är möjligt att lämna en prisuppgift baserat på de uppgifter som finns tillgängliga kontaktar vi dig för ett kostnadsfritt platsbesök.

Kontakta oss för en gratis offert!

Vill du veta mer om våra tjänster eller få en offert gällande ditt projekt är du varmt välkommen att höra av dig till oss här genom formuläret.Självklart går det också bra att ringa eller maila direkt!

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Klicka eller dra en fil till det här området för att ladda upp den.

Nuförtiden kan vi då och då se att sjuksköterskor, läkare och annan sjukvårdspersonal får mottaga offentliga applåder från bostadshus och människor på stan för sina insatser inom sjukvården. Några andra vardagshjältar som också förtjänar en applåd är våra händiga och företagsamma elektriker på Lidingö som håller våra liv varma, ljusa och fungerande i en tid då vi är helt och hållet beroende av att elektriciteten inte slocknar för att fortgå med våra liv som normalt.

Din lokala elektriker på Lidingö

Vi är många som har privilegiet att kunna njuta av elektricitetens hjälpande händer. Elen ger oss möjlighet att laga mat, tvätta och tillfredsställa våra grundläggande behov på ett mycket bekvämt sätt. Ibland händer det dock att det uppstår elfel, även på Lidingö, och då behöver man någon som har kompetens och erfarenhet att åtgärda det felet så fort som möjligt – och här spelar våra elektriker en central roll med sin erfarenhet inom elinstallation.

Elektriker på Lidingö utför elinstallation

Oavsett om det rör sig om en elinstallation – du kanske är intresserad av att anlägga en utebelysning till din altan – eller om du behöver hjälp med att åtgärda fel på en redan installerad anläggning så finns våra elektriker på Lidingö tillgängliga och redo att möta dina önskemål. Hos oss finns inga begränsningar i stort eller smått, för privatpersoner eller företag eller syfte eller miljö. Våra elektriker på Lidingö är med dig hela vägen från att du har lämnat din förfrågan till ett avslutat arbete du känner dig nöjd och tillfredsställd med. Vi utför även arbeten söder om stan där våra elektriker utgår från Liljeholmen.

Även den bästa installation eller reparation varar dock tyvärr inte i all evighet. Elektricitet är en färskvara och behöver underhållas och besiktigas. Ibland är det också så att behoven ändras och den elinstallation man önskade från början vill man nu förändra, förnya eller flytta från Lidingö. Misströsta inte – på Lidingö har vi elektriker för alla ändamål!

Service, underhåll och elarbete

Vi har all förståelse för att du som kund på Lidingö behöver hjälp av våra elektriker med elarbete så fort det bara går när olyckan varit framme och slagit ut elen. Elektriciteten fyller stora funktioner i vårt samhälle men slår ut det lika fort vid tillfälle när den stöter på problem och inte kan användas. Här på Lidingö tar vi och våra elektriker elektricitetens roll i samhället på största allvar. Därför har vi som ambition att rycka ut så fort det bara är möjligt för att åtgärda akuta elfel som behöver service.

För våra kunder på Lidingö och Stockholmsområdet har vi inte enbart elektriker tillgängliga för akuta elfel med vårt elarbete. Vi erbjuder även regelbundet underhållsarbete för att förebygga framtida problem som kan uppstå. Dessutom finns det alltid möjlighet att kontakta oss för en kostnadsfri konsultation om du just nu enbart behöver rådgivning. Välkommen att kontakta oss på Lidingö för att anlita våra elektriker!