Elektriker Liljeholmen

Elektriker Liljeholmen

Välkommen till Elkontakten Sverige AB.

Vi arbetar med de flesta förekommande elarbeten som finns i bostäder, kontor, butiker, lager och mindre tillverkningsindustrier mm.
Våra elektriker utgår från Huddinge men vi arbetar över hela Stockholms län. Vi tar oss an mindre servicearbeten till större projekt.

Vi arbetar med tydliga offerter och fasta priser i så stor utsträckning vi kan.

Kontakta oss via formuläret nedan

  • 1. Beskriv vad du vill ha hjälp med.
  • 2. Fota och bifoga bilder, beskrivningar och skisser på vad ni vill ha åtgärdat.
  • 3. Vi återkommer med en prisuppgift inom 48 timmar.

Vid större arbeten eller där det inte är möjligt att lämna en prisuppgift baserat på de uppgifter som finns tillgängliga kontaktar vi dig för ett kostnadsfritt platsbesök.

Kontakta oss för en gratis offert!

Vill du veta mer om våra tjänster eller få en offert gällande ditt projekt är du varmt välkommen att höra av dig till oss här genom formuläret.Självklart går det också bra att ringa eller maila direkt!

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Klicka eller dra en fil till det här området för att ladda upp den.

Om du bor på Liljeholmen eller i Stockholmsområdet och behöver konsultation, service eller akut åtgärdsarbete kring elinstallationer finns våra elektriker tillgängliga och redo för dig med vårt elarbete. Det kanske är så att du vill gå över till mer klimatsmarta alternativ och börja använda en elbil istället för din bensindrivna och avgasputtrande bil. Då behöver du en laddstation för att kunna ladda din bil när den är parkerad utanför din bostad på Liljeholmen, och en sådan installerar våra elektriker snabbt, enkelt och till ett rimligt pris.

Elektriker i Liljeholmen till din tjänst

Eller besväras du kanske av all den snö som lägger sig på hustaket om vintern och som riskerar att rasa ned eller översvämma stuprännorna när den smälter? Då kan takvärme vara någonting för dig. Våra elektriker installerar en säker takvärmekabel i anslutning till ditt hustak på Liljeholmen. På så vis behöver du aldrig oroa dig över nedfallande istappar eller att stuprännorna sprängs på grund av den isande frosten.

Stor variation bland vårt elarbete

Vi erbjuder som du förstår en stor mängd olika tjänster i vårt elarbete som våra elektriker på Liljeholmen kan utföra åt dig. Söder om stan arbetar våra elektriker även i Nacka, Hägersten och Enskede. Flera av dem gör livet enklare och ger dig möjlighet att tillfredsställa grundläggande behov såsom att tvätta, laga mat, hålla värmen eller arbeta. Andra fyller snarare funktionen att de berikar ditt liv och får dig att fundera över hur du överhuvudtaget kunde klara dig utan dem. En hel del ger dig även möjlighet till att välja miljövänligare alternativ och bidra till en bättre och mer hållbar värld.

Du hittar inte bara laddstationer och takvärmekablar bland våra tjänster. Våra elektriker från Liljeholmen utför även klassiska belysningsinstallationer åt privatpersoner i bostäder och på uteplatser, åt företag och på arbetsplatser samt åt kommun och offentlig sektor i offentlig stadsmiljö. Vi bidrar till att ständigt utveckla Liljeholmen med vårt elarbete genom att våra elektriker anlitas för uppdrag att göra Liljeholmen mer hållbart, grönare och berikande för dess invånare.

Kostnadsfri offert på elinstallation i Liljeholmen

Du behöver självklart inte bestämma dig här och nu för vilken tjänst  eller service i Liljeholmen eller hur omfattande du önskar att din elinstallation ska vara. För dig erbjuder vi kostnadsfri konsultation från våra erfarna, kompetenta och professionella elektriker på Liljeholmen. Med oss kan vi därför diskutera tillsammans vilken lösning eller elinstallation i Liljeholmen som passar bäst och är rimligast utifrån dina idéer och önskemål eller hur våra rekommendationer är att gå tillväga. I samband med att du kontaktar oss för rådgivning får du givetvis också ett kostnadsförslag så att du vet vad du behöver ta ställning till.

Tveka inte att kontakta oss och vårt team av elektriker på Liljeholmen. Vi finns här för dig i Liljeholmen och redo att rycka ut på akuta elfel, upprustningsarbete eller ny elinstallation. Vi välkomnar dig som kund och ser fram emot att höra från dig!