Elektriker Norrmalm

Elektriker Norrmalm

Välkommen till Elkontakten Sverige AB.

Vi arbetar med de flesta förekommande elarbeten som finns i bostäder, kontor, butiker, lager och mindre tillverkningsindustrier mm.
Våra elektriker utgår från Huddinge men vi arbetar över hela Stockholms län. Vi tar oss an mindre servicearbeten till större projekt.

Vi arbetar med tydliga offerter och fasta priser i så stor utsträckning vi kan.

Kontakta oss via formuläret nedan

  • 1. Beskriv vad du vill ha hjälp med.
  • 2. Fota och bifoga bilder, beskrivningar och skisser på vad ni vill ha åtgärdat.
  • 3. Vi återkommer med en prisuppgift inom 48 timmar.

Vid större arbeten eller där det inte är möjligt att lämna en prisuppgift baserat på de uppgifter som finns tillgängliga kontaktar vi dig för ett kostnadsfritt platsbesök.

Kontakta oss för en gratis offert!

Vill du veta mer om våra tjänster eller få en offert gällande ditt projekt är du varmt välkommen att höra av dig till oss här genom formuläret.Självklart går det också bra att ringa eller maila direkt!

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Klicka eller dra en fil till det här området för att ladda upp den.

När man är i tjänst som elektriker på Norrmalm kan man alltid räkna med att det finns någonting att göra. Oavsett om det handlar om att upprätta nya former av elinstallation, underhålla och besiktiga befintliga installationer eller åtgärda fel och problem som uppstått kan man räkna med att våra elektriker från Norrmalm utför arbetet med högsta kvalité och professionalitet. På så vis fyller vi en viktig funktion i samhället i stort.

Skicklig elektriker på Norrmalm

Vi lever idag i en värld där vi helt och hållet litar på och är beroende av att elektriciteten ska vara tillgänglig och fungerande, allt från att hålla vår telefon laddad till att tåget ska kunna ta oss till jobbet eller för att vi ska kunna laga mat och tvätta kläder. Men även den mest perfekta och väl utförda elinstallation på Norrmalm kommer tids nog att utsättas för faktorer som gör att våra elektriker behöver rycka ut och åtgärda det problem som uppstått så att vi kan fortsätta bruka den elektriciteten vi så väl behöver.

Elektriker på Norrmalm med fokus på elinstallation

Vi ser Norrmalm ständigt växa och bli större och mer tillgängligt och ser också att det behövs elektriker för att göra expansionen möjlig. När städer, stadsdelar och områden utvecklas följer elektriciteten som ett brev på posten. När samhällen och privatpersoner strävar efter att övergå från miljöfarliga alternativ med mycket utsläpp till grönare varianter vänder man sig ofta till alternativ på el. Det kan exempelvis vara mer energieffektiv belysning, laddstationer till elbilar eller en upprustning av redan existerande elinstallation på Norrmalm.

På Norrmalm står våra elektriker redo för alla slags utmaningar som ett elarbete kan tänkas vara. Vi utför även arbeten i södra Storstockholm där våra elektriker utgår från Nynäshamn. Vi begränsas inte av storlek på det projekt eller den service du önskar, varken som privatkund, företag eller offentlig sektor. Vi har länge stått till tjänst för invånarna på Norrmalm med elektriker som kan ta sig an en stor variation av uppdrag. Vi räds inte en utmaning och förringar inte de små projekten. Vi vet vad elen betyder för att ditt liv ska fungera.

Kontakta oss för högkvalitativt elarbete

Hos oss finns ett brett urval av elarbete som du som kund kan förvänta dig att våra elektriker på Norrmalm kan leverera med stor noggrannhet och till en kostnad som du kan uppleva som både rimlig och rättvis. Vi installerar bland annat laddstationer för elbilar, takvärmekablar som håller snön borta från taken, gör ditt hem smartare eller hjälper dig att upprätta en belysning som passar både dina behov och din plånbok.

Går du med projekt i tankarna som du ännu inte är säker på hur du vill förverkliga, eller har allmänna frågor om elinstallationer, underhåll eller service, är du hjärtligt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri rådgivning. Våra elektriker på Norrmalm ser fram emot att höra från dig!