Elektriker Östermalm

Elektriker Östermalm

Välkommen till Elkontakten Sverige AB.

Vi arbetar med de flesta förekommande elarbeten som finns i bostäder, kontor, butiker, lager och mindre tillverkningsindustrier mm.
Våra elektriker utgår från Huddinge men vi arbetar över hela Stockholms län. Vi tar oss an mindre servicearbeten till större projekt.

Vi arbetar med tydliga offerter och fasta priser i så stor utsträckning vi kan.

Kontakta oss via formuläret nedan

  • 1. Beskriv vad du vill ha hjälp med.
  • 2. Fota och bifoga bilder, beskrivningar och skisser på vad ni vill ha åtgärdat.
  • 3. Vi återkommer med en prisuppgift inom 48 timmar.

Vid större arbeten eller där det inte är möjligt att lämna en prisuppgift baserat på de uppgifter som finns tillgängliga kontaktar vi dig för ett kostnadsfritt platsbesök.

Kontakta oss för en gratis offert!

Vill du veta mer om våra tjänster eller få en offert gällande ditt projekt är du varmt välkommen att höra av dig till oss här genom formuläret.Självklart går det också bra att ringa eller maila direkt!

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Klicka eller dra en fil till det här området för att ladda upp den.

Det är aldrig en rolig situation när elen försvinner. Vi har byggt upp ett samhälle där vi är fullständigt beroende av att elen ska fungera för att i sin tur samhället och följaktligen våra liv också ska fungera. När elen försvinner eller inte fungerar uppstår omedelbar och svår frustration. Våra elektriker på Östermalm kan till fullo relatera till och förstå den frustrationen samt den upplevda handlingsförlamningen som uppstår. Vi kan också bli frustrerade. Däremot är vi varken handlingsförlamade eller maktlösa. Tvärtom är våra elektriker redo att gripa in när elproblem uppstår någonstans på Östermalm.

Flexibel elektriker på Östermalm

På så sätt bidrar våra elektriker till att hålla Östermalm levande, funktionellt och säkert med vårt elarbete. Vi har experterna och är rätt personer på rätt plats när olyckan varit framme. Ansvaret att hantera elektricitet på Östermalm, både genom förebyggande arbete, underhållningsarbete och elinstallation är ett förtroende som våra elektriker tar på allra största allvar.

Inte enbart akut elarbete på Östermalm

Självklart griper vi in så fort vi kan när ett akut ärende har uppstått och vi blir kontaktade. Vi arbetar alltid med att så effektivt som möjligt skicka ut våra elektriker för att hjälpa våra kunder på Östermalm med omnejd. I södra Storstockholm arbetar våra elektriker även i Rönninge. Vi erbjuder dock mycket mer än enbart hjälp i akuta ärenden för våra kunder. Bland annat kan våra elektriker installera laddboxar till din elbil, både för privata hushåll i anslutning till ditt hem men också mer avancerade lösningar som kan appliceras till elbilar på större parkeringsplatser på Östermalm.

Utöver att installera laddboxar erbjuder vi också bland våra tjänster exempelvis takvärme som effektivt och säkert håller taket fritt från snö och is. Vi använder oss av etablerade produkter för att med säkerheten i fokus minimera riskerna för fallande istappar eller förfrysta stuprännor. Självklart installerar våra elektriker även belysningssystem och kan genomföra både mindre och mer omfattande elrenoveringar. Allt för att ditt hushåll på Östermalm ska kunna klara av en övergång till ett modernt hem som ställer större krav på elförbrukning.

Säkerhetsfokus vid elinstallation på Östermalm

När våra elektriker på Östermalm sätts i arbete är funktionalitet generellt men säkerhet i synnerhet vår högsta prioritet. Att beblanda sig med elarbete utan erfarenhet på Östermalm är alltid förenat med viss risk. Våra elektriker på Östermalm är dock förberedda och har både utrustning och kompetens för att hantera riskerna när vi utför elinstallation eller service. Vårt mål är alltid att du ska kunna använda din elinstallation i en säker miljö på Östermalm godkända av rätt personer.

Du kan dessutom alltid vända dig till oss och få kostnadsfri konsultation kring dina tankar och funderingar gällande ditt potentiella elarbete på Östermalm. Då kan vi ge dig en bedömning gällande vilket steg som är lämpligt för dig att ta både kort- och långsiktigt. Baserat på dina uppgifter får du också ett kostnadsförslag att ta ställning till om du anlitar oss för uppdraget.