Elektriker Rönninge

Elektriker Rönninge

Välkommen till Elkontakten Sverige AB.

Vi arbetar med de flesta förekommande elarbeten som finns i bostäder, kontor, butiker, lager och mindre tillverkningsindustrier mm.
Våra elektriker utgår från Huddinge men vi arbetar över hela Stockholms län. Vi tar oss an mindre servicearbeten till större projekt.

Vi arbetar med tydliga offerter och fasta priser i så stor utsträckning vi kan.

Kontakta oss via formuläret nedan

  • 1. Beskriv vad du vill ha hjälp med.
  • 2. Fota och bifoga bilder, beskrivningar och skisser på vad ni vill ha åtgärdat.
  • 3. Vi återkommer med en prisuppgift inom 48 timmar.

Vid större arbeten eller där det inte är möjligt att lämna en prisuppgift baserat på de uppgifter som finns tillgängliga kontaktar vi dig för ett kostnadsfritt platsbesök.

Kontakta oss för en gratis offert!

Vill du veta mer om våra tjänster eller få en offert gällande ditt projekt är du varmt välkommen att höra av dig till oss här genom formuläret.Självklart går det också bra att ringa eller maila direkt!

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Klicka eller dra en fil till det här området för att ladda upp den.

Föreställ dig följande scenario. Det har blivit en riktig vargavinter i Stockholm med omnejd och minusgraderna drar sig lägre och lägre på termometern. Snön brakar ned från hustaken och bildar stora drivor utanför dörrar och fönster. Stuprännorna spricker på grund av att frosten förfryser dem. Istapparna utgör ett ständigt hot att ramla av och träffa dig eller någon du tycker om i huvudet.

Erfaren elektriker i Rönninge

Du tänker kanske inte automatiskt på att en elektriker faktiskt kan vara räddningen och lösningen på dina snöproblem kring villan i Rönninge. Men där får vi faktiskt be dig att tänka om. Våra elektriker i Rönninge arbetar inte enbart med elinstallation kopplat till basala nödvändigheter som tvättmaskinen eller spisen, eller med att laga elfel gällande belysning så att lamporna lyser när de ska. Nej, hos oss kan du få hjälp med elarbete som att exempelvis anlägga en takvärmekabel som smälter snön på ditt tak och håller dina fasader fria från de problem som uppstår som en konsekvens av vinterväder.

Kostnadseffektiv elinstallation i Rönninge

Oavsett vilket typ av elarbete det gäller när du vänder dig till oss kan du vara säker på att valet att anlita en elektriker i Rönninge är värt varenda krona. Vi tar oss an både små och stora projekt och räds inte en utmaning. När en elinstallation ska utföras som inbegriper kontakt med elektricitet är det sällan värt att som lekman i Rönninge ge sig på arbetet själv. Att arbeta med elektricitet kräver utbildning och erfarenhet, någonting som man kan räkna med att våra elektriker i Salem och Rönninge har gott om.

Vi har en stor variation av erbjudna tjänster. Du kan därför alltid känna dig trygg med vår breda kompetens. Förutom att hålla snön borta från taken kan du självklart även anlita våra elektriker i Rönninge för att exempelvis upprätta en laddstation till din nya elbil eller göra en större elrenovering av ditt hem som gör din bostad både smartare och mer miljövänlig.

Goda råd för elarbete är gratis

Vi sätter dig som kund i fokus och är med dig från start till mål. Våra elektriker i Rönninge tar ditt förtroende och all elinstallation på allra största allvar. Vi förstår att många elfel som uppstår kräver omedelbara åtgärder och strävar därför efter att vara så tillgängliga och effektiva i vårt elarbete i Rönninge som bara är möjligt. Precis som på andra ställen är man beroende av elen även i Rönninge och det har våra elektriker största respekt för.

Det kan också vara så att du inte önskar omedelbar aktion eller hjälp och tror att du kan åtgärda ärendet själv med rätt rådgivning. Du är då alltid välkommen att kontakta oss för att få kostnadsfri konsultation gällande ditt ärende och vilka alternativ som du kan ha. Goda råd är gratis när det kommer från våra elektriker i Rönninge!