Elektriker Skärholmen

Elektriker Skärholmen

Välkommen till Elkontakten Sverige AB.

Vi arbetar med de flesta förekommande elarbeten som finns i bostäder, kontor, butiker, lager och mindre tillverkningsindustrier mm.
Våra elektriker utgår från Huddinge men vi arbetar över hela Stockholms län. Vi tar oss an mindre servicearbeten till större projekt.

Vi arbetar med tydliga offerter och fasta priser i så stor utsträckning vi kan.

Kontakta oss via formuläret nedan

  • 1. Beskriv vad du vill ha hjälp med.
  • 2. Fota och bifoga bilder, beskrivningar och skisser på vad ni vill ha åtgärdat.
  • 3. Vi återkommer med en prisuppgift inom 48 timmar.

Vid större arbeten eller där det inte är möjligt att lämna en prisuppgift baserat på de uppgifter som finns tillgängliga kontaktar vi dig för ett kostnadsfritt platsbesök.

Kontakta oss för en gratis offert!

Vill du veta mer om våra tjänster eller få en offert gällande ditt projekt är du varmt välkommen att höra av dig till oss här genom formuläret.Självklart går det också bra att ringa eller maila direkt!

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Klicka eller dra en fil till det här området för att ladda upp den.

Som resten av dina grannar och medinvånare i Skärholmen använder du el i någon form, om än i varierad utsträckning, och skulle kanske vara beroende av hjälp i form av elarbete från en elektriker om olyckan varit framme och orsakat strömavbrott eller om du skulle vilja få en elinstallation utförd av en mer omfattande belysning på din uteplats. Det är ingen skam att be om hjälp gällande elarbete, vare sig det gäller från elektriker i Skärholmen eller i övriga ärenden heller. En del saker varken kan, ska eller bör man ge sig på om man inte själv har utrustningen, kompetensen eller erfarenheten att ro projektet i hamn på ett säkert och funktionellt sätt.

Elektriker att lita på i Skärholmen

Vilken tur då att våra elektriker i Skärholmen utgör en verksamhet som sitter på just den utrustning, kompetens och erfarenhet – och mer därtill – som krävs för att utföra de elinstallation eller reparationer som inte är lämpligt att prova på själv hemma. Och att våra elektriker är tillgängliga just för dig här i Skärholmen och Stockholmsområdet!

Vårt elarbete får vardagen att fungera

Vi brukar elektricitet jämnt och ständigt utan att vi kanske alltid tänker på det. Din mobiltelefon som du alltid har med dig är beroende av elektricitet. Att stan inte är kolsvart när det blir kväll är tack vare elektriciteten. Du behöver el för att kunna laga mat, tvätta dina kläder eller se på film och lyssna på inspelad musik. Våra liv och vår vardag hade sett helt annorlunda ut om det inte vore för elektriciteten.

För att vi ska kunna fortsätta vår livsstil med dessa inslag och bekvämligheter finns våra elektriker i Skärholmen tillgängliga att ta ansvaret att just så kan ske. Vi finns här när det blir strömavbrott på kontoret, elfel på tågstationen eller när det ska anläggas nya belysningssystem i parken eller på gatorna. Vi har ett stort utbud av tjänster och våra elektriker i Skärholmen möter dina önskemål gällande elarbete så långt det bara är möjligt. Våra tjänster erbjuder vi även som elektriker i Skarpnäck.

Rådfråga elektriker för elinstallation i Skärholmen

Det finns som sagt ingen skam i att be om hjälp eller be om råd. Hos oss får du kostnadsfri konsultation gällande elinstallation av våra elektriker i Skärholmen. Vi rekommenderar alltid att ta det säkra före det osäkra. Vänd dig därför till oss i Skärholmen innan du på egen hand sätter igång att ge dig på en elinstallation eller interagerar med elektricitet på annat vis. Vi vet om riskerna och kan erbjuda dig säkra metoder med effektiva och funktionella resultat.

Våra elektriker i Skärholmen ger dig både goda råd samt ett kostnadsförslag på vad priset skulle landa på om du väljer att anlita oss för uppdraget istället för att göra det själv. Är projektet så omfattande att vi inte kan bedöma priset baserat på dina uppgifter åker vi ut och bedömer på plats – givetvis utan extra kostnad!