Elektriker Skarpnäck

Elektriker Skarpnäck

Välkommen till Elkontakten Sverige AB.

Vi arbetar med de flesta förekommande elarbeten som finns i bostäder, kontor, butiker, lager och mindre tillverkningsindustrier mm.
Våra elektriker utgår från Huddinge men vi arbetar över hela Stockholms län. Vi tar oss an mindre servicearbeten till större projekt.

Vi arbetar med tydliga offerter och fasta priser i så stor utsträckning vi kan.

Kontakta oss via formuläret nedan

  • 1. Beskriv vad du vill ha hjälp med.
  • 2. Fota och bifoga bilder, beskrivningar och skisser på vad ni vill ha åtgärdat.
  • 3. Vi återkommer med en prisuppgift inom 48 timmar.

Vid större arbeten eller där det inte är möjligt att lämna en prisuppgift baserat på de uppgifter som finns tillgängliga kontaktar vi dig för ett kostnadsfritt platsbesök.

Kontakta oss för en gratis offert!

Vill du veta mer om våra tjänster eller få en offert gällande ditt projekt är du varmt välkommen att höra av dig till oss här genom formuläret.Självklart går det också bra att ringa eller maila direkt!

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Klicka eller dra en fil till det här området för att ladda upp den.

Bor du i Skarpnäck kan du känna dig riktigt lyckligt lottad, du har då nämligen tillgång till mycket kompetenta, erfarna och professionella elektriker att vända dig till när du behöver hjälp med en ny elinstallation av varierande slag eller reparation och underhåll av dina befintliga elstationer och produkter. Våra elektriker i Skarpnäck har vad som krävs oavsett ärende och önskemål från din sida. Redan efter den första kontakt du tar med oss sätter vi dig i fokus och är med dig från start till mål.

Skicklig elektriker i Skarpnäck

Ditt förtroende för våra elektriker i Skarpnäck betyder oerhört mycket för oss och därför gör vi allt i vår makt för att just dina behov ska bli tillgodosedda och dina önskemål besvarade och uppfyllda i allra största möjliga mån. Det finns ingenting som gör oss så glada och stolta som att se en lampa lysa hos en kund i Skarpnäck som ett resultat av en elinstallation utförda av våra elektriker och som du känner dig riktigt tillfreds med.

Varierande behov kräver varierat elarbete

Hos oss i Skarpnäck möter våra elektriker alla sorters kunder med många olika behov som kräver sorters elarbete. Våra tjänster erbjuder vi även närliggande Skogås som elektriker. Vi älskar den variation och mångfald av kundbehov som ständigt bidrar till att utveckla oss, vårt elarbete samt våra elektriker här i Skarpnäck. Vi ser bland annat en ökad efterfrågan på elbilar och modernare och smartare hem. Följaktligen utvecklas vår kompetens och utbud av installationer och leveranser av exempelvis laddstationer för elbilar och större elrenoveringar av hem för att din bostad ska kunna uppfylla de elkrav som ställs i modernare och smartare bostäder.

Våra elektriker utför elinstallation, underhåll och reparationer i Skarpnäck i allt från privata bostäder för privatpersoner till arbetsplatser för företag eller offentliga platser för exempelvis kommunen. För oss har det ingen betydelse vem du är eller var du kommer från. Vi gör alltid vårt absolut bästa för att du som kund i Skarpnäck ska bli så nöjd som möjligt med vårt elarbete och vilja anlita oss igen.

Kontakta elektriker i Skarpnäck för elinstallation

Du är självklart välkommen att kontakta oss för konsultation utan att vara i behov av att våra elektriker kommer ut och besöker dig i Skarpnäck då vi erbjuder kostnadsfri rådgivning. I somliga fall kan det finnas möjlighet för dig att själv agera i mindre ärenden, men vi rekommenderar alltid att först rådgöra med en elektriker och därför finns vi tillgängliga för dig med tips och goda råd.

Hos oss får du alltid ett kostnadsförslag efter att du kontaktat oss med uppgifterna på ärendet som du vill ha utfört. Har vi inte möjlighet att ge ett förslag baserat på dina uppgifter kommer vi utan kostnad ut och gör ett platsbesök för att därefter lämna ett rättvist prisförslag för dig att ta ställning till. Välkommen att höra av dig!