Elektriker Skogås

Elektriker Skogås

Välkommen till Elkontakten Sverige AB.

Vi arbetar med de flesta förekommande elarbeten som finns i bostäder, kontor, butiker, lager och mindre tillverkningsindustrier mm.
Våra elektriker utgår från Huddinge men vi arbetar över hela Stockholms län. Vi tar oss an mindre servicearbeten till större projekt.

Vi arbetar med tydliga offerter och fasta priser i så stor utsträckning vi kan.

Kontakta oss via formuläret nedan

  • 1. Beskriv vad du vill ha hjälp med.
  • 2. Fota och bifoga bilder, beskrivningar och skisser på vad ni vill ha åtgärdat.
  • 3. Vi återkommer med en prisuppgift inom 48 timmar.

Vid större arbeten eller där det inte är möjligt att lämna en prisuppgift baserat på de uppgifter som finns tillgängliga kontaktar vi dig för ett kostnadsfritt platsbesök.

Kontakta oss för en gratis offert!

Vill du veta mer om våra tjänster eller få en offert gällande ditt projekt är du varmt välkommen att höra av dig till oss här genom formuläret.Självklart går det också bra att ringa eller maila direkt!

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Klicka eller dra en fil till det här området för att ladda upp den.

Karta till din elektriker i Skogås

Det finns aldrig ett bra tillfälle för ett strömavbrott eller ett elfel att inträffa. Med all säkerhet kan du relatera till den förtvivlan och känslan av handlingsförlamning som kan uppstå av att strömmen exempelvis går i samband med att du sitter i ett viktigt möte, datorns batteri har närmat sig en kritisk procentpunkt och du hinner inte koppla i laddaren förrän strömmen försvinner. Eller hur många har inte försökt ta sig hem från jobbet med tåget när det plötsligt inträffar ett elfel som förlamar tågtrafiken och försenar dig hem med flera timmar?

Ansvarsfulla elektriker i Skogås

Den frustration som kommer på köpet med ovanstående scenario är i fullt medvetande hos våra elektriker i Skogås. Till skillnad från den maktlöshet som är lätt att känna när strömmen försvinner och tåget inte går är våra elektriker från Skogås allt utom just maktlösa. Vi förstår hur besvärande det är när det inte finns ström att tillgodose våra grundläggande behov och strävar därför alltid efter att våra elektriker i Skogås ska åtgärda ett elfel med vårt elarbete så fort som möjligt efter att uppdraget har anförtrotts oss.

Elektriker i Skogås tar elinstallation seriöst

Vi har idag hamnat i en värld som utvecklats i sådan takt med tekniken att vi är helt och hållet beroende av att elektriciteten fungerar som den ska. Därför är vi också beroende av elektriker för elinstallation, även här i Skogås. Dels för att hålla samhället funktionellt och aktivt, men också för att faktiskt överleva och ge människor en dräglig levnadsstandard. Därför har vi som elektriker i Skogås ett stort ansvar för elarbete att fylla och ett förtroende från privatpersoner, företag och kommuner att leverera.

Det är ett förtroende vi i Skogås tar på allra största allvar och gör allt i vår makt för att våra elektriker ska kunna efterleva. För oss och våra elektriker i Skogås är vi nöjda först när du som kund känner att dina önskemål och behov av elinstallation har blivit bemötta och tillfredsställda enligt din egen referensram.

Effektivt och serviceinriktat elarbete i Skogås

Hos oss får du snabbt svar på en förfrågan eller en beskrivning av ditt ärende och vi strävar efter att kunna leverera ett prisförslag inom 48 timmar efter att du kontaktat oss. Vi vill vara de elektriker i Skogås som du känner att du kan lita på i ur och skur. Vi värnar om våra relationer och har genom åren arbetat upp ett stort förtroendekapital hos våra uppdragsgivare.

Tveka inte att höra av dig även om du enbart är i behov av konsultation eller goda råd. Vi arbetar även med våra elektriker i Slagsta. Vi är inte främmande för att ge rådgivning och tar naturligtvis inte ut någon avgift för vår rådgivning. Vi rekommenderar alltid att ta kontakt med oss i Skogås först innan man ger sig på en elinstallation som privatperson. Välkommen till oss!