Elektriker Slagsta

Elektriker Slagsta

Välkommen till Elkontakten Sverige AB.

Vi arbetar med de flesta förekommande elarbeten som finns i bostäder, kontor, butiker, lager och mindre tillverkningsindustrier mm.
Våra elektriker utgår från Huddinge men vi arbetar över hela Stockholms län. Vi tar oss an mindre servicearbeten till större projekt.

Vi arbetar med tydliga offerter och fasta priser i så stor utsträckning vi kan.

Kontakta oss via formuläret nedan

  • 1. Beskriv vad du vill ha hjälp med.
  • 2. Fota och bifoga bilder, beskrivningar och skisser på vad ni vill ha åtgärdat.
  • 3. Vi återkommer med en prisuppgift inom 48 timmar.

Vid större arbeten eller där det inte är möjligt att lämna en prisuppgift baserat på de uppgifter som finns tillgängliga kontaktar vi dig för ett kostnadsfritt platsbesök.

Kontakta oss för en gratis offert!

Vill du veta mer om våra tjänster eller få en offert gällande ditt projekt är du varmt välkommen att höra av dig till oss här genom formuläret.Självklart går det också bra att ringa eller maila direkt!

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Klicka eller dra en fil till det här området för att ladda upp den.

Betydelsen av en välfungerande elinstallation i Slagsta kan aldrig överskattas. Oavsett om det gäller ett hem eller en affärsverksamhet är det a och o att elsystemet fungerar utan problem. I en äldre fastighet kan ibland elen vara dragen på ett sätt som inte alls överensstämmer med dagens normer och standard. Detta visar sig inte sällan via oförklarliga problem med elektriciteten.

Letar du elektriker i Slagsta?

Du behöver en elektriker i Slagsta. Även modernare system kan naturligtvis vara i behov av översyn av en elektriker i Slagsta, eller så vill du helt enkelt förnya en elinstallation utan att ha direkta problem. Det kan handla om att du bestämt att installera ett system för smarta hem. Eller det kan handla om att du skaffat elbil och behöver en laddstation vid fastigheten.

Elinstallationens funktion är viktig ur flera synvinklar. Först och främst handlar det förstås om säkerhet. Felaktigt installerad el kan i värsta fall leda till personskador, i mindre allvarliga fall till att anslutna apparater skadas eller förstörs. En andra aspekt är din försäkring. Har elinstallationen inte utförts korrekt kan du tyvärr räkna med att ditt försäkringsbolag inte kommer betala ut full ersättning vid en eventuell skada. Då en skada där el är inblandad kan bli mycket allvarlig finns det all anledning att aldrig chansa utan samtliga gånger då du har problem bör en elektriker i Slagsta anlitas. Här finns vi!

Vilken elinstallation utför elektriker i Slagsta?

När du ska anlita en elektriker i Slagsta för elinstallation eller annat elarbete är det viktigt att personen ifråga har rätt kompetens och behörighet för uppgiften som ska utföras. Vi är därför extremt noga med att se till att all vår personal både har rätt utbildning och även får kontinuerlig vidareutbildning inom olika områden. En elektriker i Slagsta har mycket att hålla reda på! Ena dagen handlar det om nydragning av el i en fastighet, andra dagen kan det handla om att installera en takvärmekabel. Variation i arbetet är en naturlig del av vardagen för en elektriker i Slagsta.

Vilken av våra tjänster är du intresserad av? Vårt mål är att utföra säkra och energibesparande åtgärder i dina elsystem. Nyare utrustning drar vanligen betydligt mindre el och redan genom att byta ut din elcentral sparar du mycket besvär och pengar.

Att välja erfarenhet inom elarbete lönar sig

För dig som har behov av elektriker i Slagsta för elarbete är vi ett självklart bästa val. Vi utför alla slags reparationer, service och installationer av el. Vi erbjuder en kostnadsfri offert med svar inom 48 timmar från det att vi tagit emot din förfrågan.

Våra elektriker i Slagsta är kunniga inom elarbete, punktliga och kommer med ett trevligt bemötande. Du kan även anlita våra elektriker på Södermalm för elarbeten. När du anlitar oss för ditt elprojekt kan du alltså känna dig hundraprocentigt trygg med både arbete och oss som företag. Vi är inte nöjda förrän du är nöjd!