Elektriker Södertälje

Elektriker Södertälje

Välkommen till Elkontakten Sverige AB.

Vi arbetar med de flesta förekommande elarbeten som finns i bostäder, kontor, butiker, lager och mindre tillverkningsindustrier mm.
Våra elektriker utgår från Huddinge men vi arbetar över hela Stockholms län. Vi tar oss an mindre servicearbeten till större projekt.

Vi arbetar med tydliga offerter och fasta priser i så stor utsträckning vi kan.

Kontakta oss via formuläret nedan

  • 1. Beskriv vad du vill ha hjälp med.
  • 2. Fota och bifoga bilder, beskrivningar och skisser på vad ni vill ha åtgärdat.
  • 3. Vi återkommer med en prisuppgift inom 48 timmar.

Vid större arbeten eller där det inte är möjligt att lämna en prisuppgift baserat på de uppgifter som finns tillgängliga kontaktar vi dig för ett kostnadsfritt platsbesök.

Kontakta oss för en gratis offert!

Vill du veta mer om våra tjänster eller få en offert gällande ditt projekt är du varmt välkommen att höra av dig till oss här genom formuläret.Självklart går det också bra att ringa eller maila direkt!

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Klicka eller dra en fil till det här området för att ladda upp den.

El är en självklar del av vardagen som du troligen inte tänker så mycket på – förrän den slutar att fungera. Om du behöver hjälp med elarbete av en elektriker i Södertälje så finns vi där för dig för att få igång din vardag igen. Och det gäller inte bara i ditt hem; om du får bekymmer på jobbet så kan vi rycka ut även då eftersom vi jobbar med alla typer av lokaler och verksamheter. Som elektriker är vi vana vid att hantera både små och stora kriser i Södertälje.

Kunniga elektriker inom elarbete i Södertälje

Tack vare vår breda kundkrets har vi lika bred kompetens och är måna om att du som kund alltid ska bli nöjd. Vi kan elbranschen och kan snabbt vara på plats inom Södertälje när du har behov av en elektriker. För jourarbeten arbetar vi även norr om stan som elektriker med Sollentuna som bas.

Men det är inte bara vid akuta lägen som det är bra med en kunnig elektriker. Vi erbjuder flera typer av tjänster där elrenovering och belysning är två efterfrågade områden. Många gånger kräver äldre byggnader och lokaler en ordentlig genomgång av elen för att vara säkra och energieffektiva. Som elektriker har vi hjälpt många husägare och företagare i Södertälje att byta ut gamla elledningar och möta dagens behov och krav. Moderna ellösningar minskar även brandrisken och är mer energisnåla och skonsammare mot miljön. Det är bra både för din sinnesfrid och din plånbok.

Att jobba med el kräver kunskap och är inget man ska ge sig på som lekman. Så var noga med att alltid anlita professionella elektriker i Södertälje. Vi har också lång erfarenhet av att installera olika typer av belysningar och kan ge tips på vackra och energivänliga lösningar. En behaglig ljussättning är minst lika viktig som husets övriga inredning och skapar en trivsam miljö både hemma och på kontoret. När du behöver hjälp med elinstallation eller att hitta rätt ljus är vi elektrikerna i Södertälje som verkligen kan belysning.

Elinstallation i Södertälje till rätt pris

Som elektriker i Södertälje är vi mycket medvetna om att du vill att din elinstallation ska ha hög kvalitet till ett överkomligt pris. Vi är därför noga med att lämna specificerade offerter och kommer gärna ut och gör ett gratis platsbesök. På så sätt säkerställer vi att priset blir rätt från början så att du slipper obehagliga ekonomiska överraskningar. Goda relationer bygger på förtroende och vi vill att du ska ha en bra kundupplevelse från början till slut.

Vi är också väldigt stolta över våra kunniga och välutbildade elektriker i Södertälje som alltid är uppdaterade på det senaste i branschen. Detta gör att vi kan hjälpa dig med allt elarbete från installation av laddstationer och takvärmekablar till underhåll, service, reparationer och mer vardaglig elinstallation i Södertälje. Låt oss ta hand om elen så kan du fokusera på det som får din vardag att blomstra.