Elektriker Sollentuna

Elektriker Sollentuna

Välkommen till Elkontakten Sverige AB.

Vi arbetar med de flesta förekommande elarbeten som finns i bostäder, kontor, butiker, lager och mindre tillverkningsindustrier mm.
Våra elektriker utgår från Huddinge men vi arbetar över hela Stockholms län. Vi tar oss an mindre servicearbeten till större projekt.

Vi arbetar med tydliga offerter och fasta priser i så stor utsträckning vi kan.

Kontakta oss via formuläret nedan

  • 1. Beskriv vad du vill ha hjälp med.
  • 2. Fota och bifoga bilder, beskrivningar och skisser på vad ni vill ha åtgärdat.
  • 3. Vi återkommer med en prisuppgift inom 48 timmar.

Vid större arbeten eller där det inte är möjligt att lämna en prisuppgift baserat på de uppgifter som finns tillgängliga kontaktar vi dig för ett kostnadsfritt platsbesök.

Kontakta oss för en gratis offert!

Vill du veta mer om våra tjänster eller få en offert gällande ditt projekt är du varmt välkommen att höra av dig till oss här genom formuläret.Självklart går det också bra att ringa eller maila direkt!

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Klicka eller dra en fil till det här området för att ladda upp den.

Det blir naturligt för någon som har viljan, drivet och förmågan att ta ett stort samhällsansvar att söka sig till yrket elektriker i Sollentuna. Dessa människor ägnar sina yrkesliv till att göra samhället och Sollentuna i synnerhet levande, funktionellt och möjligt att bo och leva genom att utbilda sig till elektriker. Det är just vad våra elektriker i Sollentuna har gjort och arbetar numera helhjärtat med att lösa våra elfel, laga strömavbrott, utföra elarbete och installera nya elstationer hos privatpersoner, företag och offentlig sektor.

Elektriker i Sollentuna till rätt pris

Man skulle till och med kunna gå så långt att påstå att våra elektriker i Sollentuna är riktiga hjältar, åtminstone vardagshjältar, som har gett vår vardag ljus när det är mörkt, värme när det är kallt och ljud när det är tyst. Vi har utvecklat en värld som helt och hållet är beroende av att elektriciteten fungerar och är närvarande i vår ständiga vardag.

All elinstallation i Sollentuna möter motstånd

Trots att vi idag har kunnat utveckla hållbara, miljövänliga och säkra elinstallationer kommer även den mest perfekta elinstallation i Sollentuna förr eller senare vara i behov av service och underhåll. Precis som med det mesta varar inte el för evigt och därför är våra elektriker i Sollentuna kapabla att inte bara upprätta ny elinstallation utan också vårda och reparera de som redan är i bruk.

Det kan också vara så att behoven förändras och att du som kund kanske vill uppgradera, förnya eller justera något av de systemen som du har. Du kanske har fått möjlighet att byta ett belysningssystem till ett mer effektivt och energisparande sådant eller vill gå över till elbil och därför behöver en laddstation i anslutning till din bostad. I Sollentuna står våra elektriker redo för vilket uppdrag det än må gälla och ser fram emot ditt samtal och att utvecklas tillsammans.

I Sollentuna utförs elarbete med kvalité

För oss kommer du som kund i Sollentuna att stå i centrum i vår relation och i vårt elarbete. Vi vill till varje pris återgälda det förtroende du har givit oss som uppdragsgivare när du anförtror oss till ett nytt uppdrag. Vi utför även våra arbeten som elektriker i Solna. Våra elektriker i Sollentuna har full koll på funktionalitet, riskbedömning och säkerhet och kommer också se till att du som kund kan åtnjuta helt säkra installationer när vi är färdiga. Vi anser att man inte kan vara nog försiktig med sitt elarbete i Sollentuna när det kommer till elektricitet och säkerheten är därför en hög prioritet från vår sida.

Av samma anledning rekommenderar vi alltid att du först vänder dig till oss i Sollentuna och konsulterar någon av våra duktiga elektriker om elarbete innan du försöker laga ett elfel eller utföra en elinstallation på egen hand. Även den minsta elinstallation är förenat med risker man behöver vara medveten om. Vi erbjuder kostnadsfri konsultation. Välkommen att höra av dig!