Elektriker Täby

Elektriker Täby

Välkommen till Elkontakten Sverige AB.

Vi arbetar med de flesta förekommande elarbeten som finns i bostäder, kontor, butiker, lager och mindre tillverkningsindustrier mm.
Våra elektriker utgår från Huddinge men vi arbetar över hela Stockholms län. Vi tar oss an mindre servicearbeten till större projekt.

Vi arbetar med tydliga offerter och fasta priser i så stor utsträckning vi kan.

Kontakta oss via formuläret nedan

  • 1. Beskriv vad du vill ha hjälp med.
  • 2. Fota och bifoga bilder, beskrivningar och skisser på vad ni vill ha åtgärdat.
  • 3. Vi återkommer med en prisuppgift inom 48 timmar.

Vid större arbeten eller där det inte är möjligt att lämna en prisuppgift baserat på de uppgifter som finns tillgängliga kontaktar vi dig för ett kostnadsfritt platsbesök.

Kontakta oss för en gratis offert!

Vill du veta mer om våra tjänster eller få en offert gällande ditt projekt är du varmt välkommen att höra av dig till oss här genom formuläret.Självklart går det också bra att ringa eller maila direkt!

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Klicka eller dra en fil till det här området för att ladda upp den.

Det finns flera anledningar till varför man kan vara på jakt efter en elektriker i Täby. Det kan vara att man som privatperson skulle vilja installera ett belysningssystem i trädgården eller på uteplatsen för att göra sommarkvällarna mysigare och höst- och vinterkvällarna ljusare. Det kan också vara företag som vänder sig till våra elektriker i Täby för att göra omfattande elrenoveringar på kontor och arbetsplatser för att effektivisera deras arbete. Våra elektriker i Täby kan också ha kommun och offentlig sektor som uppdragsgivare i samband med exempelvis strömavbrott, nedfallna ledningar eller att se till att stadens gator och torg lyser upp för dess invånare.

Elektriker i Täby förändrar, förenklar och förbättrar

Vi har en stor bredd av klientel och levererar också en stor variation av tjänster. Därför står våra elektriker i Täby redo för båda små och stora projekt. Har du sökt en elektriker i Täby behöver du med andra ord inte leta längre. Vi är vad du söker!

Elinstallation för smarta hem i Täby

Vi hjälper ofta till med att både installera, reparera och underhålla olika typer av elanläggningar. Även den mest perfekt utförda elinstallation i Täby kommer i sinom tid att behöva service och upprustning. Våra elektriker i Täby ser dock till att vi så sällan som möjligt kommer behöva göra återbesök, men står redo när det krävs. Ibland förändras dina behov och i samband med det vill du kanske även förändra din elinstallation i Täby.

Våra elektriker bidrar till att göra bostäder och lokaler i Täby smartare och mer lösningseffektiva. Bland annat erbjuder vi takvärmekablar som håller dina tak fria från snö och istappar och förebygger frostskador på dina stuprör. Dessutom innebär våra elrenoveringar att du får ett hus som klarar de ökade kraven på elförbrukning som följer ett hem med mer funktionella och smarta vitvaror och andra elektriska hushållsprodukter.

Kontakta din elektriker för elarbete

Vi begränsas inte av kund eller elarbete och har duktiga, kompetenta och professionella elektriker med lång erfarenhet av elinstallation som vi gärna utnyttjar för dig boendes i Täby och Stockholmsområdet. När du kontaktar oss får du alltid på förhand ett kostnadsförslag att ta ställning till i samband med att du lämnar åtgärdsinformationen till oss. Är det inte möjligt för oss att uppskatta kostnaden baserat på dina uppgifter åker vi utan extra kostnad och gör ett hembesök för att bedöma prisuppskattningen på plats.

Hos oss kan du räkna med elektriker att lita på som tar ditt förtroende på största allvar. Vi känner oss hedrade av att du anlitar oss för ditt uppdrag och jobbar hårt för att skapa en god relation med dig som kund. Vi utgår från norr om stan me utför även projekt som elektriker i Trångsund. Hos oss i Täby hamnar du och ditt elarbete i centrum och vi är med dig från början till slut så att du kan känna dig trygg med våra resultat.