Elektriker Trångsund

Elektriker Trångsund

Välkommen till Elkontakten Sverige AB.

Vi arbetar med de flesta förekommande elarbeten som finns i bostäder, kontor, butiker, lager och mindre tillverkningsindustrier mm.
Våra elektriker utgår från Huddinge men vi arbetar över hela Stockholms län. Vi tar oss an mindre servicearbeten till större projekt.

Vi arbetar med tydliga offerter och fasta priser i så stor utsträckning vi kan.

Kontakta oss via formuläret nedan

  • 1. Beskriv vad du vill ha hjälp med.
  • 2. Fota och bifoga bilder, beskrivningar och skisser på vad ni vill ha åtgärdat.
  • 3. Vi återkommer med en prisuppgift inom 48 timmar.

Vid större arbeten eller där det inte är möjligt att lämna en prisuppgift baserat på de uppgifter som finns tillgängliga kontaktar vi dig för ett kostnadsfritt platsbesök.

Kontakta oss för en gratis offert!

Vill du veta mer om våra tjänster eller få en offert gällande ditt projekt är du varmt välkommen att höra av dig till oss här genom formuläret.Självklart går det också bra att ringa eller maila direkt!

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Klicka eller dra en fil till det här området för att ladda upp den.

Karta till din elektriker i Trångsund

Vi är en elfirma med ett starkt team av elektriker baserade i Trångsund. Vi står för ett varierat utbud av olika tjänster inom elinstallation, -reparation och -underhåll. Även om vi koncentrerar oss på att vara ett snabbt och smidigt team av elektriker i just Trångsund accepterar vi även uppdrag i närliggande områden. Vi har branschvanan, kunskapen och utbildningen för att ta oss an både större och mindre projekt som elinstallation som elektriker i Trångsund. Våra medarbetare har antingen gymnasial eller eftergymnasial utbildning inom el och har fullbordat sin lärlingstid i enlighet med svenskt regelverk. Vårt team är certifierat av Elbranschens centrala yrkesnämnd vilket ger oss färdigheten och rätten att arbeta med el.

Elektriker baserade i Trångsund

En del tänker säkerligen att det går bra att dra kablar själv, att det är något som lätt kan fixas. Vi vill påminna om att elarbete kan vara livsfarligt om det utförs på fel sätt, därför bör en elektriker i Trångsund anlitas vid behov. Om något skulle hända kommer inte försäkringarna att vara giltiga om arbetet har utförts av en obehörig person. Ring oss gärna om du har någon fråga om vår verksamhet eller behöver råd.

Kvalitén på elinstallation i Trångsund

Priset spelar stor roll. Det är något vi är medvetna om. Efter att en kund beskrivit sitt ärende ställs alltid en prisfråga som vi anser är helt befogad. Att säga att vi som elektriker i Trångsund tar lägsta möjliga pris vore oprofessionellt. Däremot garanterar vi en konkurrenskraftig offert sammanställd efter uppdragets svårighetsgrad, deadline och storlek.

Vi vill helst göra ett besök på plats för att kunna bedöma priset och vad som behöver göras samtidigt som vi vet att många av våra kunder inte har tid att organisera ett sådant. Därför är vi beredda på att diskutera ditt behov via telefon och göra en preliminär offert. Att skicka in ett frågeformulär med bilder på elinstallation i Trångsund eller felet som behöver åtgärdas fungerar också bra. Med tanke på att vi har både företags-, och privatkunder kan vi även erbjuda underhållspaket som passar varje specifik kundgrupp.

Vi står för följande elarbete

Att arbeta som elektriker i Trångsund innebär att kunna snabbt och smidigt vara på plats och utföra elarbete när det behövs men även att kunna täcka flera olika tjänsteområden. Vi utför både stort som smått elarbete, allt från installation av elsystem för industrier till kabelbyte för privatkunder i Trångsund. Om ni har ett projekt ni behöver hjälp med i Tullinge, hjälper våra elektriker er. Vi arbetar med belysning, renovering av äldre elinstallation i Trångsund men erbjuder även rådgivning för ett effektivare och bättre hem när det kommer till just el. Golv och takvärme har blivit väldigt populärt och efterfrågas av många kunder. Våra elektriker är erfarna i att installera passande värmesystem i Trångsund.

Företag eller privatperson? Spelar ingen roll, ring oss gärna! Vi är dina elektriker i Trångsund.