Elektriker Tullinge

Elektriker Tullinge

Välkommen till Elkontakten Sverige AB.

Vi arbetar med de flesta förekommande elarbeten som finns i bostäder, kontor, butiker, lager och mindre tillverkningsindustrier mm.
Våra elektriker utgår från Huddinge men vi arbetar över hela Stockholms län. Vi tar oss an mindre servicearbeten till större projekt.

Vi arbetar med tydliga offerter och fasta priser i så stor utsträckning vi kan.

Kontakta oss via formuläret nedan

  • 1. Beskriv vad du vill ha hjälp med.
  • 2. Fota och bifoga bilder, beskrivningar och skisser på vad ni vill ha åtgärdat.
  • 3. Vi återkommer med en prisuppgift inom 48 timmar.

Vid större arbeten eller där det inte är möjligt att lämna en prisuppgift baserat på de uppgifter som finns tillgängliga kontaktar vi dig för ett kostnadsfritt platsbesök.

Kontakta oss för en gratis offert!

Vill du veta mer om våra tjänster eller få en offert gällande ditt projekt är du varmt välkommen att höra av dig till oss här genom formuläret.Självklart går det också bra att ringa eller maila direkt!

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Klicka eller dra en fil till det här området för att ladda upp den.

Att elektriciteten är en stor del av vårt liv och vår vardag har inte undgått någon. Faktum är att tack vare elen har många vardagssysslor genom åren gjorts betydligt enklare, effektivare och totalt sett mer bekväma att utföra. Ta ett exempel som att tvätta. Tack vare elektricitet kan du tvätta dina kläder i maskin istället för att gå ned till ån och banka på dem med en pinne. Mat kan du med hjälp av elspisar laga snabbt och säkert och du behöver inte grilla eller steka det du tänkt äta ikväll över en öppen eld i trädgården.

Erfaren elektriker från Tullinge

Bakom varje elinstallation finns en elektriker och inte minst de som arbetar för oss här i Tullinge. Utan elektriker som kan installera elstationer, reparera dem när det uppstår problem eller underhålla dem längs vägen skulle samhället och livet som vi känner till det stanna upp. Vi har byggt en värld beroende av elektricitet, och i förlängningen dess elektriker, även i Tullinge.

Från grundläggande till komplicerat elarbete

Att laga mat, tvätta, hålla sig varm under vintern eller kunna lysa upp sitt hem när det är mörkt. Dessa får räknas till tjänster och elarbete som uppfyller de grundläggande behov som elektriker i Tullinge ligger bakom. Vi elektriker i Tullinge nöjer oss dock inte med det. Vi strävar efter att kunna berika ditt liv så långt det bara är möjligt med hjälp av elektricitet och elinstallationer.

Bland annat kan vi hjälpa dig att lägga takvärmekablar för att undvika snösamlingar och istappar på dina tak om vintrarna. Anlitar du en av våra elektriker i Tullinge kan de också göra allt från mindre underhåll på redan befintliga elinstallationer och elarbete till omfattande elrenoveringar. Om du är ute efter att modernisera ditt hem och behöver hjälp med att möta de elkrav som följer en smartare bostad hjälper vi dig gärna.

Rådfråga om elinstallation i Tullinge

Vi i Tullinge förstår också att du inte alltid behöver hjälp av en elektriker på plats. I närområdet utför våra elektriker arbeten i Tumba. Det finns tillfällen där du vid mindre ärenden eventuellt kan åtgärda problemet själv. Däremot rekommenderar vi alltid att du inledningsvis kontaktar någon av våra elektriker i Tullinge för en beskrivning av ditt ärende. Vi erbjuder kostnadsfri rådgivning och kan bedöma huruvida det är lämpligt att genomföra arbetet själv eller om det är säkrast att någon av våra elektriker åker ut till dig i Tullinge och tar en titt.

Man ska vara medveten om att interaktion med elektricitet alltid är förenat med vissa risker. Därför tar vi säkerheten på allra största allvar. Vi ger dig alltid ett kostnadsförslag baserat på uppgifterna du ger oss innan vi sätter igång och arbetar. Så du kan känna dig helt trygg med ett säkert och funktionellt utfört arbete till ett rättvist pris.