Elektriker Tumba

Elektriker Tumba

Välkommen till Elkontakten Sverige AB.

Vi arbetar med de flesta förekommande elarbeten som finns i bostäder, kontor, butiker, lager och mindre tillverkningsindustrier mm.
Våra elektriker utgår från Huddinge men vi arbetar över hela Stockholms län. Vi tar oss an mindre servicearbeten till större projekt.

Vi arbetar med tydliga offerter och fasta priser i så stor utsträckning vi kan.

Kontakta oss via formuläret nedan

  • 1. Beskriv vad du vill ha hjälp med.
  • 2. Fota och bifoga bilder, beskrivningar och skisser på vad ni vill ha åtgärdat.
  • 3. Vi återkommer med en prisuppgift inom 48 timmar.

Vid större arbeten eller där det inte är möjligt att lämna en prisuppgift baserat på de uppgifter som finns tillgängliga kontaktar vi dig för ett kostnadsfritt platsbesök.

Kontakta oss för en gratis offert!

Vill du veta mer om våra tjänster eller få en offert gällande ditt projekt är du varmt välkommen att höra av dig till oss här genom formuläret.Självklart går det också bra att ringa eller maila direkt!

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Klicka eller dra en fil till det här området för att ladda upp den.

När sommaren går mot sitt slut och vi träder in i höstens årstid väntar ofta en lång period av kyla och mörker. Då är det mycket tacksamt att kunna stänga in sig i sin bostad och lyssna på regnet smattrandes och vinden vinandes utanför fönstret. Samtidigt kryper man upp i soffan, skruvar upp elementen lite extra, tänder en lampa och läser en god bok. Detta vore inte möjligt i Tumba om det inte vore för våra elektriker.

Ljus & värme med elektriker i Tumba

Våra fantastiska elektriker här i Tumba håller era hem varma under kalla höst- och vinterdagar (såklart även på våren och sommaren). De möjliggör att du kan lysa upp både ditt hem och njuta av gatubelysningen på stan under de mörka månader vi har under vinterhalvåret här i Sverige. Utan elektriker skulle Tumba vara en mycket mörk och kall plats, och det är vi oerhört glada och stolta över att det inte är!

Våra elektriker erbjuder elinstallation i Tumba

Vi är naturligtvis experterna när det kommer till värme och ljus och detta är några av de specialiteter inom elinstallation som våra elektriker i Tumba kan erbjuda dig som kund. Bland annat kan det representeras i att vi hjälper dig att anlägga en värmekabel på ditt tak, vilket hindrar stora snömassor från att ansamlas som riskerar att rasa ned. Andra fördelar med takvärme är att det inte bildas istappar som kan falla ner och skada dig eller din familj och dina stuprör klarar sig undan frostskador.

Vi och våra elektriker kan som sagt också självklart hjälpa dig lysa upp en mörk vardag i Tumba. Behöver du hjälp med att anlägga ett belysningssystem, kanske i trädgården eller på uteplatsen? Våra elektriker hjälper dig med en elinstallation att anordna den trevligaste utebelysningen i ditt bostadsområde i Tumba.

Gör inget elarbete själv

Vi har full förståelse och respekt för att du i den mån det är möjligt vill utföra varje elarbete och elinstallation i ditt hem i Tumba på egen hand. När det kommer till elektricitet är det dock bäst att tänka sig för en gång till. Elarbeten är förenade med stora risker och rekommenderas inte att utföra på egen hand. Istället råder vi dig att du kontaktar oss så att en elektriker kan hjälpa dig med det du behöver åtgärda i ditt hem i Tumba. Vi utför även arbeten som elektriker i Tyresö. Våra elektriker i Tumba utför arbetet så att du kan känna dig trygg med både funktionaliteten och säkerheten under en lång tid framöver.

Vi erbjuder även kostnadsfri konsultation och innan vi sätter igång med att arbeta får du alltid ett kostnadsförslag från oss att ta ställning till. Inget ärende är för litet eller för stort. Våra firma i Tumba har ett brett utbud av tjänster och en lång erfarenhet inom olika former av elarbete. Välkommen att höra av dig till oss!