Elektriker Tyresö

Elektriker Tyresö

Välkommen till Elkontakten Sverige AB.

Vi arbetar med de flesta förekommande elarbeten som finns i bostäder, kontor, butiker, lager och mindre tillverkningsindustrier mm.
Våra elektriker utgår från Huddinge men vi arbetar över hela Stockholms län. Vi tar oss an mindre servicearbeten till större projekt.

Vi arbetar med tydliga offerter och fasta priser i så stor utsträckning vi kan.

Kontakta oss via formuläret nedan

  • 1. Beskriv vad du vill ha hjälp med.
  • 2. Fota och bifoga bilder, beskrivningar och skisser på vad ni vill ha åtgärdat.
  • 3. Vi återkommer med en prisuppgift inom 48 timmar.

Vid större arbeten eller där det inte är möjligt att lämna en prisuppgift baserat på de uppgifter som finns tillgängliga kontaktar vi dig för ett kostnadsfritt platsbesök.

Kontakta oss för en gratis offert!

Vill du veta mer om våra tjänster eller få en offert gällande ditt projekt är du varmt välkommen att höra av dig till oss här genom formuläret.Självklart går det också bra att ringa eller maila direkt!

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Klicka eller dra en fil till det här området för att ladda upp den.

För den händige finns det massor av olika projekt man kan göra själv där hemma. Man kan till exempel i regel måla staketet, tapetsera om eller slipa möbler på egen hand. När det dock kommer till elektricitet och att utföra elinstallationer, till exempel anlägga ett belysningssystem eller laga tvättmaskinen efter att ett strömavbrott i Tyresö slagit ut strömtillförseln, är det dock alltid att rekommendera att du kontaktar en elektriker.

Elektriker i Tyresö sköter jobbet

Att själv försöka reparera eller installera elektriska objekt kan vara förenat med stora risker och ibland även livsfara. Både för dig själv under själva reparationsarbetet men också under driften när du ska använda systemet. Tänk även på att försäkringen inte täcker om till exempel en brand eller personskada skulle uppstå i samband med en elinstallation du gjort själv hemma i Tyresö och som inte godkänts av en elektriker. Med andra ord kan du spara både tid och pengar samt öka hållbarheten genom att anlita någon av våra elektriker i Tyresö.

Säkerhet vid elinstallation i Tyresö

Vi förstår att det är lätt att tänka att man vill fixa och dona själv i sitt eget hem. Men utifrån de risker vi ser och den konsekvensanalys vi gjort avråder vi starkt från att utföra egna elinstallationer i hemmet. Våra elektriker som arbetar för oss i Tyresö har lång erfarenhet av elinstallation, reparationer och underhållsservice och gör mer än gärna jobbet åt dig. Väster om stan utför även våra elektriker arbeten i Vällingby. Vi är medvetna om riskerna och kan därför förebygga dem och dessutom skydda både oss själva men framför allt dig i samband med vårt elarbete i Tyresö.

Vi vill inte att du ska behöva lära dig läxan den hårda vägen. Våra elektriker i Tyresö är med dig från början till mål oavsett storlek på din elinstallation. Din önskan är vår lag och våra elektriker försäkrar att du kan känna dig nöjd och tillfredsställd efter ett samarbete med oss.

Kostnadsfritt kostnadsförslag på elarbete

Det är kanske inte alltid du önskar att få besök av elektriker till ditt hem i Tyresö med en gång. Kanske vill du först ha tips och råd eller få ett kostnadsförslag på vad ett eventuellt uppdrag skulle landa på prismässigt. Vi har full förståelse för detta och erbjuder därför kostnadsfri konsultation. Du kan vända dig till våra elektriker i Tyresö och berätta om dina funderingar och därefter få rådgivning i hur vi bedömer att ditt elarbete kan utföras på bästa sätt.

Hos oss får du också ett kostnadsförslag på vad ett uppdrag skulle resultera i för kostnad om du anlitar oss att utföra det. På så vis kan du i lugn och ro ta ett beslut kring hur du önskar gå vidare. Våra elektriker kan även besöka dig på plats i Tyresö för att ge dig ett prisförslag för ett elarbete utan extra kostnad. Välkommen!