Elektriker Vällingby

Elektriker Vällingby

Välkommen till Elkontakten Sverige AB.

Vi arbetar med de flesta förekommande elarbeten som finns i bostäder, kontor, butiker, lager och mindre tillverkningsindustrier mm.
Våra elektriker utgår från Huddinge men vi arbetar över hela Stockholms län. Vi tar oss an mindre servicearbeten till större projekt.

Vi arbetar med tydliga offerter och fasta priser i så stor utsträckning vi kan.

Kontakta oss via formuläret nedan

  • 1. Beskriv vad du vill ha hjälp med.
  • 2. Fota och bifoga bilder, beskrivningar och skisser på vad ni vill ha åtgärdat.
  • 3. Vi återkommer med en prisuppgift inom 48 timmar.

Vid större arbeten eller där det inte är möjligt att lämna en prisuppgift baserat på de uppgifter som finns tillgängliga kontaktar vi dig för ett kostnadsfritt platsbesök.

Kontakta oss för en gratis offert!

Vill du veta mer om våra tjänster eller få en offert gällande ditt projekt är du varmt välkommen att höra av dig till oss här genom formuläret.Självklart går det också bra att ringa eller maila direkt!

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Klicka eller dra en fil till det här området för att ladda upp den.

Först kom smarttelefonerna som snart följdes av smart-tv:n och smarta bilar. Idag finns det även möjlighet till smarta hem där du kan interagera på ett helt nytt sätt med vitvaror och andra hushållsprodukter. För att kunna uppleva, njuta och använda ett smart hem och sådan typ av interaktion med sin bostad krävs det ofta en mer omfattande renovering. Dessa smarta hem ställer nämligen större krav på elförbrukning än vad som kanske är möjligt i din nuvarande bostad.

Elektriker i Vällingby gör hem smartare

Det är här vi och våra elektriker i Vällingby kommer in i bilden. För många människor boendes i Vällingby och Stockholmstrakten har våra elektriker länge bidragit till en bättre och mer berikande vardag genom att ge dem möjligheter och förutsättningar att kunna bo och leva i ett smart hem. Du kan också få möjlighet att leva i ett enklare hem i Vällingby med större funktionalitet och effektivitet och våra elektriker hjälper mer än gärna till att förverkliga processen.

Varierande elarbete för en varierad kundkrets

Här i Vällingby möter våra elektriker många olika slags kunder och utför många olika typer av elarbete. I innerstan utför vi även elarbeten med utgångsläge för våra elektriker i Vasastan. Vi hjälper allt från privatpersoner till företag och bostadsföreningar i Vällingby med elinstallation, reparation, service och underhåll. Förutom större elinstallationer som innebär totalrenoveringar tar vi oss även an mindre projekt. För våra elektriker i Vällingby har inte storleken på ditt elarbete någon betydelse. Oavsett omfattning tar vi ditt uppdrag på största allvar och utför all elinstallation i Vällingby med stor noggrannhet och precision. Vi ser till att du kan bruka resultatet av vårt arbete under en lång tid framöver med stor funktionalitet och med hög säkerhet.
Vi rekommenderar inte att du försöker dig på att ta dig an elarbete själv i ditt hem på egen hand. Att interagera med elektricitet är ett riskfyllt arbete som kräver förberedelse, rätt utrustning och erfarenhet. Dessutom kan det bli en dyr historia om det uppstår skador då försäkringar sällan täcker kostnader för elarbeten som inte godkänts av en elektriker. Kontakta våra elektriker i Vällingby istället så ser vi till att din elinstallation går som det ska med gott resultat.

Kostnadsförslag för elinstallation i Vällingby

När du kontaktar oss och förklarar ditt ärende och vad du vill ha hjälp med lämnar vi alltid inledningsvis ett kostnadsförslag till dig så att du vet vad du behöver ta ställning till. Våra elektriker i Vällingby strävar alltid efter att du ska få ett så väl utfört arbete som möjligt för ett så rättvist och rimligt pris som möjligt för dig som kund.

Är det så att vi inte har möjlighet att ge en rättvis prisuppskattning baserat på de uppgifter du kan lämna åker våra elektriker utan kostnad hem till dig i Vällingby och gör ett besök för att kunna göra en bedömning på plats.