Elektriker Vasastan

Elektriker Vasastan

Välkommen till Elkontakten Sverige AB.

Vi arbetar med de flesta förekommande elarbeten som finns i bostäder, kontor, butiker, lager och mindre tillverkningsindustrier mm.
Våra elektriker utgår från Huddinge men vi arbetar över hela Stockholms län. Vi tar oss an mindre servicearbeten till större projekt.

Vi arbetar med tydliga offerter och fasta priser i så stor utsträckning vi kan.

Kontakta oss via formuläret nedan

  • 1. Beskriv vad du vill ha hjälp med.
  • 2. Fota och bifoga bilder, beskrivningar och skisser på vad ni vill ha åtgärdat.
  • 3. Vi återkommer med en prisuppgift inom 48 timmar.

Vid större arbeten eller där det inte är möjligt att lämna en prisuppgift baserat på de uppgifter som finns tillgängliga kontaktar vi dig för ett kostnadsfritt platsbesök.

Kontakta oss för en gratis offert!

Vill du veta mer om våra tjänster eller få en offert gällande ditt projekt är du varmt välkommen att höra av dig till oss här genom formuläret.Självklart går det också bra att ringa eller maila direkt!

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Klicka eller dra en fil till det här området för att ladda upp den.

I Stockholms gamla anrika kvarter i Vasastan finns det många fina, lite äldre byggnader. Kanske äger du en fastighet där eller har en lägenhet, där elsystemet behöver ses över, och kanske nya ledningar behöver dras också. Vi är ett gäng pigga elektriker som jobbar i Vasastan med alla sorters elarbete, stora som små. Vad du än funderar på kan vi säkert hjälpa dig med strömmen. Det kan vara ett vägguttag som behöver flyttas eller en större elinstallation i ett nyrenoverat kök i Vasastan, där våra elektriker kan göra hela ditt elarbete.

Våra elektriker drar elledningar i Vasastan

Vi servar privatkunder och fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar och institutioner. Alla kunder är lika välkomna. Vi strävar efter långsiktiga relationer, där kunderna blir nöjda med oss och gärna kommer tillbaka och beställer fler elarbeten när de behöver något nytt i Vasastan. Vi elektriker i Vasastan är glada att kunna hjälpa dig med att förnya både belysning och andra installationer, så att din bostad känns ny, fräsch och trivsam att bo i.

Källaren/vinden i Vasastan behöver ny elinstallation

Markpriset per kvadratmeter är ganska högt i Stockholm, och därför väljer många att inreda källare eller råvind i sin fastighet, istället för att bygga till. Du kan få källarlokalen att bli ett toppmodernt gym i Vasastan med hjälp av våra skickliga elektriker och en bra byggfirma. Du kan också låta installera ett helt nytt kök där, en biosalong eller vad du vill. Glöm gamla sunkiga källarlokaler eller vindsutrymmen, för de går att göra hur exklusiva som helst. När du anlitar byggfirman för renoveringen, kommer en behörig elektriker från oss ut till din lägenhet i Vasastan och utför all elinstallation du kan behöva. Kanske vill du ha en inspelningsstudio, eller ett extra badrum? Du väljer själv.

Ditt nya badrum blir fräscht med vårt elarbete

Kontakta oss om du till exempel behöver en ny handdukstork, en bastu eller något annat fint i ditt nyrenoverade badrum i Vasastan. Våra elektriker har mångårig vana vid alla typer av elarbete i Vasastan, och givetvis har de behörighet för att utföra dem. Som privatperson får man inte mixtra med strömmen, för dels riskerar man att det börjar brinna, och dels är elektricitet livsfarligt. Endast behöriga får utföra din elinstallation i Vasastan, så att du kan vara säker på att inget råkar bli strömförande eller farligt i din lägenhet.

Nu är det bara för dig att fylla på i önskelistan vad du önskar för elektriska nyheter, och så kontaktar du en elektriker hos oss i Vasastan, så kommer vi med en bra offert till dig. Vi utför även arbeten söder om stan som elektriker med Älvsjö som utgångsläge. Nya och energieffektiva elprodukter ger hela din lägenhet en standardhöjning. Dina idéer är värda att förverkligas, och vi kan hjälpa dig med det. Välkommen till oss!